Friday, June 22, 2007

ANNA VISSI - Анна Виси - Royal Beach Bulgaria





















Η Άννα ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο μέρος του ταξιδιού της στην Αμερική, αφού σκοπός του ταξιδιού αυτού ήταν να πέσουν οι υπογραφές για τα επόμενα αγγλόφωνα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει η Άννα. Το ταξίδι αυτό κράτησε πολύ λίγο (μόλις 2 μέρες) αφού η Άννα θα πρέπει να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή την φορά στη Βουλγαρία.

Στις αρχές Ιουνίου η Άννα είχε διαγράψει από τη σκέψη της, τις συναυλίες που επιθυμούσε να δώσει στα Βαλκάνια στο τέλος Ιουνίου αρχές Ιουλίου, αφού μετά τις υπογραφές στην Αμερική θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη και ξεκούραστη.

Η μόνη συναυλία που θα δώσει η Άννα είναι αυτή στη Βουλγαρία (22/06/2007) όπου τελικά οι διοργανωτές αποφάσισαν να την κάνουν αποκλειστικά για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τόσο πολιτικούς όσο και επιχειρηματίες (βούλγαρους και έλληνες). Η συναυλία αυτή θα είναι prive και θα παραστούν κάπου στα 300 άτομα, καλεσμένοι για να γιορτάσουν τα εγκαίνια νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Η συναυλία θα δοθεί σε ένα καινούργιο, από τους πιο αριστοκρατικούς χώρους της Βουλγαρίας στο Royal beach.

Στη συναυλία αυτή η Άννα θα τραγουδήσει μαζί με την lili ivanova μια από τις πλέον καταξιωμένες τραγουδίστριες στη Βουλγαρία.

Μετά από αυτή τη συναυλία υπάρχει πιθανότητα η Άννα να επιστρέψει στην Αμερική απευθείας. ΑΝΝΑ-ΜΕΝΟΥΜΕ...

http://www.monitor.bg/main/?eid=1091
http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=123845&eid=1091
http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=21081
http://www.lili.dir.bg/

2 comments:

Anonymous said...

Kathe fora pou mpainw s'avto to site menw ekthamvos apo to meraki tou dimiourgou tou. Den xerw ti vlepoun oi alloi. Auto pou proswpika vlepw, einai wres ateleiawtis douleias. Otan eida tin fwtografia tis Voulgaras tragoudistrias kai to onoma tis sta voulgarika emeina. Stin prokeimeni periptwsi milame gia pathos, talento kai poly texniki katartisi. Ena paromoio site den einai kati to aplo.
Man you are awsome!!! Keep up the good work. You make Anna and all his fans proud.
AnwnymosUSA

Mh Xeirotera said...

Anna... force of nature.

Efxaristume to blog gia tis plirofories :)