Saturday, August 18, 2007

Λάβετε θέσεις, Έτοιμοι . . . ΑΝΝΑ









Στην Αθήνα βρίσκετε από χθες η Άννα Βισση, ενώ αναμένετε να αναχωρήσει σύντομα και πάλι για Αμερική τις επόμενες μέρες όπου και θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη. Το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα γίνετε για προσωπικές εκκρεμότητες που έχει η απόλυτη Σταρ εδώ στην Αθήνα. Το Σεπτέμβρη η Άννα θα πρέπει να επιστρέψει μόνιμα πια στην Αθηνά καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει πρόβες για τις συναυλίες τις οποίες θα δώσει η Άννα το επόμενο χρονικό διάστημα σε Ευρώπη, Νότιο Αφρική και Αυστραλία. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η Άννα αναμένετε να είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που παρουσίασε φέτος στην Αμερική.

Όσο αφορά τα ρούχα τα οποία θα φορέσει η Άννα στην σκηνή, αυτά αναμένετε να πάνε απευθείας από Αμερική στον χώρο των συναυλιών, χωρίς να περάσουν από ελληνικό έδαφος.

Για άλλη μια φορά επαληθευόμαστε με αυτά που δημοσιεύσαμε πριν καιρό ότι η Άννα θα κάνει περισσότερες συναυλίες στο εξωτερικό, πληροφορίες που πήραμε από στενούς συνεργάτες της Άννας.

http://anna-vissi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html



2 comments:

Anonymous said...

efxarista nea, makari na erthi monima athina na kani ke kamia megali sinavlia edo . . .

vevea tha ime stin sinavlia sto amsterdam ;)

Anonymous said...

Anna zoume gia na se akoume. tin pempti tha pao stous gnostous kinimatografous pou sixnazis metamesonixtia... kapou tha se vro ;)

AnonymousAthens