Friday, May 16, 2008

H νέα λευκή Porsche της Αννας Βίσση! - espressonews.gr

click on images to see normal size

















Κυκλοφόρησε τη (νέα) Porsche της των 250.000 ευρώ, και η «Espresso» την «τσάκωσε»! Πρώτη... δημόσια εμφάνιση έκανε την Τετάρτη το βράδυ η Αννα Βίσση με το καινούργιο της αυτοκίνητο, που είναι «πύραυλος της ασφάλτου», και ο φακός μας την κατέγραψε στη θέση του συνοδηγού. Ποιος ήταν στο βολάν; Ποιος άλλος από τον αγαπημένο της, Χρήστο Ψωμόπουλο.

Πρώτη η «Εspresso», πριν από λίγο καιρό, σας είχε γράψει πως η τραγουδίστρια αγόρασε μία νέα, ολόλευκη Porsche 997 turbo cabrio, αξίας 250.000 ευρώ. Και σήμερα -πρώτοι πάλι- δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από την παρθενική της «κοσμική» βόλτα με το τετρακίνητο... κουκλί της.

Πού πετύχαμε την Αννα, τον Χρήστο και την Porsche; Προχθές, λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος πάρκαρε το αυτοκίνητο-κόσμημα έχοντας δίπλα του την Αννα, που εκείνη τη βραδιά είχε μεγάλα κέφια, παρά το γεγονός ότι αρκέστηκε στο ρόλο του συνοδηγού. Η τραγουδίστρια έλαμπε από ευτυχία και δεν μας αρνήθηκε φωτογραφίες. Φυσικά, με το που ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα με την κομψή κορμοστασιά και το αγέρωχο περπάτημα που έβγαινε από το αμάξι ήταν η Αννα Βίσση, έσπευσε να τη δει από πολύ... κοντά. Τα βλέμματά τους όμως τράβηξε εξίσου η Porsche της, που πιάνει τελική 310 χλμ./ώρα.

Λίγο προτού φύγει για το Λος Αντζελες (όπως εξάλλου γράφουν και οι fannatics.gr, ήτοι οι αμετανόητοι φαν της Αννας Βίσση) έκανε κλαμπότσαρκα με τον Χρήστο (της), που ο έρωτάς του όσο πάει και την απογειώνει! Οχι τυχαία, αφού ο επιχειρηματίας στάθηκε βράχος δίπλα της στη δικαστική περιπέτεια που είχε πρόσφατα, ενώ δεν της χαλάει χατίρι. Αξίζει να επαναλάβουμε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το είχε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό η Αννα και ότι ενώπιον του δικαστηρίου είχε δηλώσει ότι πούλησε την προηγούμενη (μμαύρη) Porsche της στην Αννίτα Πάνια γιατί ήθελε να αγοράσει το εν λόγω μοντέλο-ναυαρχίδα της εταιρείας-φετίχ της. Το έκανε, λοιπόν, το κυκλοφόρησε και το απόλαυσε!

English
This article says that Anna Vissi went to Babea club Wednesday night (after midnight) with her new Porsche 997 turbo cabrio valued 250.000 Euro.

Απο/from espressonews.gr

6 comments:

Anonymous said...

POLU EPIKINDUNH TELIKH EXEI AUTO TO CAR FOVAMAI EGO MHN TREXEIS ANNA KAI MHN AFHSEIS POTE TON PSOMOPOULO ESTO GIA PLAKA NA ANAPTU3EI TAXUTHTA SE KAMMIA E8NIKH DEN EINAI PAIXNIDIA AUTA POLU FOVAMAI......(

PARE KANENA TZIPAKI KAI ASE TIS PORCHE

Anonymous said...

o psomopoulos se rolo sofer :).
tetia amaksia teriazoun stin Anna

Anonymous said...

ΜΙΑ 8ΕΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ PORSCHE KAI H POIO AKRIVH THS KANEI!!!!!!

Anonymous said...

valentino les vlakeies h taxuthta einai Epikndinh

Anonymous said...

VISSIONE SILENT PLS, H TAXYTHTA EINAI TELEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

paidia peace h anna exei to mialo mesa kai oxi pano apo to kefali tis........