Sunday, October 18, 2009

Anna Vissi και David Stewart ηχογραφούν παρέα!


H Anna Vissi πέταξε εκτάκτως στο Los Angeles για να παραβρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της παραγωγού και φίλου Greg Ladanyi, που έχασε τη ζωή του μετά από θανατηφόρο ατύχημα στην Κύπρο, στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε στο κενό μεταξύ των κερκίδων και του αγωνιστικού χώρου, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Άννας στην Λευκωσία.

Η κηδεία του Greg Ladanyi πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ενώ η μουσική κοινότητα του Hollywood συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τη ζωή του παραγωγού και προέδρου της Maple Jam Records με πλήθος μουσικών να ερμηνεύουν συνθέσεις στη μνήμη του.

Ο θάνατος του 57χρονου και βραβευμένου με Grammy παραγωγού Greg Ladanyi σόκαρε την Άννα Βίσση, η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη προσπάθησε με το πέρασμα των ημερών να επιστρέψει στη δουλειά της με αξιοπρέπεια και πειθαρχία.

Οι πρόβες στο Αθηνών Αρένα είναι εντατικές, καθώς η πρεμιέρα ειναι μόνο μερικές μέρες μακριά. Τις παραστάσεις της Αννας σκηνοθετεί η Christine Crokos ενώ για τις χορογραφίες υπεύθυνος είναι ο Jermain Brown. Μαζί της όπως έχουμε γράψει λίγο μετά το καλοκαίρι, θα εμφανίζονται οι Μπλε, ο Γιώργος Σαμπάνης και η έκπληξη του deal, η δημοφιλής ρεμπέτισα Μαριώ.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η ηχογράφηση του νέου ξενόγλωσσου δίσκου της Άννας, στον οποίο ξεχωρίζει το "Fabulous", αλλά και η συνεργασία της με το θρυλικό δημιουργό των Eurhythmics, Dave Stewart για το κομμάτι "Leap of Faith", που τραγούδησε η Αννα στη μνημόσυνη τελετή για τον Greg Ladanyi.

e-go.gr

1 comment:

klv said...

Επειδη και οι δυο ειναι πολυ καλοι σε αυτο που κανουν και το τραγουδι τους πιστευω θα ειναι καταπληκτικο.