Friday, February 26, 2010

Στη Νέα Υόρκη τελικά η μπουτίκ της Σοφίας Καρβέλα

Και ενώ τα πρώτα σχέδια της Σοφίας Καρβέλα ήταν να ανοίξει μία μπουτίκ στην Ελλάδα όπου θα διέθετε τόσο κομμάτια κορυφαίων οίκων μόδας όσο και δημιουργίες νέων σχεδιαστών, η ίδια αποφάσισε να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της ρίσκο στη Νέα Υόρκη. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα η οποία το τελευταίο διάστημα είχε γνωρίσει για τα καλά τον κόσμο της μόδας αφού υπήρξε το δεξί χέρι της διάσημης στυλίστριας του Sex & The City Πατρίτσια Φιλντς στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει πλέον βρει τους ρυθμούς της στη Νέα Υόρκη και έτσι τα πλάνα της άλλαξαν. Θέλει λοιπόν να ανοίξει την μπουτίκ της στην αμερικανική μεγαλούπολη και μάλιστα ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα της σχέδια για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

gossip-tv.gr

4 comments:

Anonymous said...

re paidia sorry alla giati anartounte tetoies eidisis edo...den eimai prokatilimenos na skisei euxomai sthn Sofia mas giati auto kanei xaroumeni kai thn Anna alla to blog einai Anna Vissi news nomizo?

kai to proigumeno se sxesi me thn Lia ligo akiro to theoro alla at least milouse kai gia thn Anna ara ok

auto to ti tha kanei h Sofia ? pou kollaei

good luck opos kai na exei...alla filtrarete ligo to thema

is ANNA's blog

Leopold said...

Συγνώμη αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Δεν αφορούν άσχετα προς την Άννα πρόσωπα οι ειδήσεις, αλλά την κόρη της και της αδερφή της. Προσωπικά εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι που είναι fan της Βίσση, εκτιμούν ιδιαίτερα και θαυμάζουν και τη Λία, όχι απλά επειδή φέρει το επώνυμο Βίσση. Με ενδιαφέρει να μαθαίνω νέα της και ειδικά από το συγκεκριμένο blog, το οποίο επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά. Τώρα, όσον αφορά τη Σοφία, κόρη της είναι, ας μαθαίνουμε κανά νέο και για εκείνη.
Αυτό που είναι εκνευριστικό και περιττό άλλωστε και πρέπει να μπει φίλτρο, όπως λες, είναι τα σχόλια μερικών (δεν εννοώ το δικό σου).

Anonymous said...

elpizna mporoume na agorazoume rouxa ONLINE

Anonymous said...

lolol poli orea i apantisi sou mahler alla ligo akatalili gia na anartithi :P

exis talento...