Thursday, April 8, 2010

Ώρες αγωνίας για την Άννα Βίσση


Δύσκολες ώρες για την Αννα Βίσση! Σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της την οδήγησε εσπευσμένα στην Κύπρο. Η απόλυτη σταρ, που είναι πολύ δεμένη με τον κ. Νέστορα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και εδώ και τέσσερις μέρες βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Οι ώρες αγωνίες που περνάει η Αννα, αλλά και όλη η οικογένειά της δεν περιγράφονται, μας λέει άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος. «Ο πατέρας της, όπως και η μητέρα της, η κυρία Σοφία, είναι πάντα το στήριγμά της. Οι γονείς της, όπως είναι λογικό, είναι από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να συμβεί κάτι άσχημο στον πατέρα της. Κάνει τα πάντα για να μπορέσει ο λατρεμένος της μπαμπάς να ξεπεράσει σύντομα και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Ολη η σκέψη της είναι σε εκείνον και ακόμη δεν είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα, αν και την Παρασκευή θα πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη για τις νυχτερινές εμφανίσεις της».

Εννοείται ότι λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης της υγείας του πατέρα της η Αννα Βίσση δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς» του περιοδικού «Madame Figaro» που θα λάβει χώρα στις 13 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στην Κύπρο. «Αν και η Αννα ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα και ήθελε πολύ να δώσει το παρών σε αυτή τη λαμπρή εκδήλωση -όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν-, η υγεία του πατέρα της προέχει για εκείνη και όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της» μας λέει συνεργάτης της.

Εκτός από την Αννα, τη μητέρα της και τις δύο αδελφές της, τη Νίκη και τη Λία, ιδιαίτερα ταραγμένη με την κλονισμένη υγεία του κ. Νέστορα είναι και η εγγονή του, η Σοφία Καρβέλα. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου ασχολείται με το χώρο της μόδας και μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της για να μαθαίνει τα νέα της υγείας του πολυαγαπημένου της παππού. «Ο κ. Νέστορας και η κυρία Σοφία έχουν μεγαλώσει τη Σοφία Καρβέλα και η σχέση της μαζί τους είναι πάρα πολύ στενή από τότε που γεννήθηκε. Ηδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να βρεθεί στο πλευρό του για να του συμπαρασταθεί» αποκαλύπτει οικείο πρόσωπο της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Espressonews.gr

No comments: