Saturday, June 5, 2010

Η Άννα Βίσση στο "Μίλα μου βρώμικα" - Trailer


Ότι η Άννα Βίσση θα «μιλήσει βρώμικα» σας το είχαμε πει ... Αυτό που δεν σας είχαμε πει είναι ότι θα τα μιλήσει στα Κυπριακά! Ο λόγος για την εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας στην σειρά του Mega «Μίλα μου βρώμικα», όπου υποδύεται μια γυναίκα που έχει αμνησία και τραγουδάει το γνωστό άσμα «Στην Πυρά» με κυπριακή προφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη και σύντομα θα την δείτε στους δέκτες σας.



H πολυπόθητη εμφάνιση της Άννας Βίσση στη σειρά "Μίλα μου βρώμικα", είναι πλέον γεγονός!
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα εμφανιστεί η τραγουδίστριας λοιπόν, για να χαρίσει ένα αξέχαστο τέλος σε μια σειρά που έτσι κι αλλιώ την αγάπησε πολύ ο κόσμος! Δείτε λοιπόν το trailer του συγκεκριμένου επεισοδίου!

12 comments:

Anastasia said...

xaxaxa Anna pethainw!

Anonymous said...

firmos!!! ;p

Anonymous said...

Ti tha tragoudisei telika????? Ap to apagorevmeno fantazomai kati... as einai o,ti thelei... tesp, palio kainourio! Anypomonw!!!!

anna_rxikos said...

teleiaaaaaaaaaaa!! latrevo tin anna ithopoio!!! annoula mouuuuuuuuuuuuuuuuu poso teleia kai olokliromeni kallitexnis eisai.

klv said...

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ

Anonymous said...

Oti k an kanei einai apisteyth ayth h gynaika!!!!

Anonymous said...

THURSDAY JUNE 10TH

22.00 PM

MEGA CHANNEL

Anonymous said...

i anna tha tragoudicei to &*%^$%*()*(&^%&^&*(... gmt... dn doulevei to pliktrologio... ;-p

Anonymous said...

τις τσουλες στα κυπριακα θα τραγουδησει.οχι κατι καινουριο.

Anonymous said...

re paidia edo leei tha pei tes tsoulles sta kupriaka, tha exei polli plaka pantos, den tha antekso, einai apisteuti auti i gunaika, oti thelisei na kanei dimiourgeite panikos prin to kanei. XAXAXAXA
exo ena kalo proesthima oti tha exei polu gelio, to trailer apithano.

Asxetos said...

Εμένα η Άννα δεν μ'αρέσει στα χιουμοριστικά, γιατί δεν έχει χιούμορ.Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος να έχει χίλια ταλέντα και να μην έχει χιούμορ.Δεν το λέω κακοπροαίρεται.Αλλά όταν τη βλέπω σε σκετσάκια κλπ, αλλάζω κανάλι.Αν δεν είχε γύρω της τους γνωστούς αυλοκόλακες να της λένε σ'ό,τι κάνει ότι είναι τέλεια, θα ήταν πολύ καλύτερη.Όχι ότι δεν είναι καταπληκτική καλλιτέχνιδα, κούκλα, και εντυπωσιακή γενικά.Αλλά όχι άλλα χαζοσκετσάκια ρε Αννούλα!

Unknown said...

x