Friday, July 2, 2010

Αννα Βισση - ΟΚ Magazine - 30/07/2010

7 comments:

Anonymous said...

Τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι “Στη δίπλα θέση” κάνει αυτή τη στιγμή η νικήτρια του Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος. Το τραγούδι είναι σε σύνθεση Δημήτρη Κοντόπουλου, ενώ τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Κώστας Καπετανίδης. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, αλλά και σε κεντρικά σημεία της Αττικής.

Anonymous said...

Μεγάλη κακία έβγαλε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου μέσα από την στήλη του.

Διαβάστε τι γράφει:

Χατζηγιάννης: Θα ξαναπάει για πολλοστή φορά σε συναυλίες να τα αρπάξει

Βανδή: Η παταγώδης αποτυχία του νέου της cd την έχει φέρει σε απόγνωση.

Κοκκίνου: Η παταγωδής αποτυχία του cd κάνει την εταιρεία να σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο της.

Anonymous said...

Στα μουσικά δρώμενα και όχι μόνο επιστρέφει η Λία Βίσση μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Η διάσημη μουσικός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τα σχέδιά τους στο περιοδικό Τηλεθεατής της Κύπρου. «Με τον Στράτο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Φέτος βρισκόμασταν πιο συχνά επειδή ερχόταν στην Κύπρο για τα γυρίσματα κάποιου σήριαλ στο οποίο συμμετείχε. Πάντα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει κάτι μουσικοθεατρικό, το συζητήσαμε και είπαμε να συνεργαστούμε.

Έχει ενδιαφέρον αυτό που κάνουμε. Στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν δρώμενο, αφού εκτός από τα τραγούδια διαβάζονται και κείμενα. Μαζί μας έχουμε κάποιους πολύ καλούς μουσικούς, ενώ τραγουδάει και ο Χρήστος Σεβαστός. Συζητάμε με τον Στράτο να κάνουμε κάτι μουσικοθεατρικό και τον ερχόμενο χειμώνα. Επίσης συνεργάζομαι και με κάποιους μουσικούς από την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη. Συνέχεια προκύπτουν νέες ιδέες και όποιες από αυτές είναι εφικτές τις προχωράμε».

Anonymous said...

wiiiiiiiiiiiiiiii
methaurio pame sinavlia!!!!!!!!!!!
ypiiiiiiiiiiiii
;p

Anonymous said...

Δύο μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής ζωής, μετά τον Τόλη Βοσκοπούλο έχουν βρεθεί από τον ΣΔΟΕ να φοροδιαφεύγουν όμως τα ονόματα τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Οι δύο τραγουδιστές είναι από τα μεγάλα ονόματα

Anonymous said...

Agapame Lia Vissi kai theloume panta na akoume nea tis!

Anonymous said...

Mi xairesai! Den einai i Anna pou forodiafevgei!