Monday, August 16, 2010

Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς - η συνεργασία του χειμώνα.

Ποιους θα δούμε μαζί στις «μεγάλες πίστες» τον χειμώνα!

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς είναι η συνεργασία του χειμώνα. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν όλο το καλοκαίρι πολλές συναυλίες αλλά απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν μαζί. Γι' αυτό, με την βοήθεια της σκηνοθέτιδας Κριστίν Κρόκος θα στηθεί ένα υπερθέαμα στην πίστα του Αθηνών Αρένα. Η Άννα και ο Σάκης έχουν τραγουδήσει μαζί και στο παρελθόν και ξέρουν πως να απογειώνουν την διάθεση του κοινού.

Από τις ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού χειμώνα θα είναι αυτή της Μαρινέλλας και του Πασχάλη Τερζή στο νέο νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού "ΑΚΡΟΝ". Σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο ίδιος ανυπομονεί να δουλέψει μαζί με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος μετά από μία γεμάτη χρονιά με την Πέγκυ Ζήνα στην "Ιερά οδό" απέδειξε πως η συνταγή είναι επιτυχημένη. Έτσι, θα τους δούμε και στην φετινή σεζόν μαζί με την προσθήκη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα δώσει άλλο αέρα στο ρεπορτόριό τους. Από τα τέλη Δεκεμβρίου όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί για την διασκέδασή τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μείξη ποπ, ροκ και λαϊκού τραγουδιού.

Μία ακόμα δοκιμασμένη συνταγή θα είναι αυτή του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο "ΤEATRO". Oι δύο τραγουδιστές πέραν από το ότι είναι ζευγάρι στην προσωπική ζωή είναι και ταιριαστό δίδυμο επάνω στην πίστα! Στο ίδιο μαγαζί από τον Νοέμβριο θα αναλάβουν την διασκέδασή σου ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου.

Σε λίγο πιο διαφορετικούς ήχους αλλά εξίσου ανεβαστικούς συγκαταλέγεται και η συνεργασία των Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς. Οι τρεις ερμηνευτές θα υποδέχονται το κοινό τους στην Ακτή Πειραιώς, ένας χώρος που για τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι γνώριμος από την προηγούμενη σεζόν.

Σταθερή αξία στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι ο Πάνος Κιάμος που έχει υπογράψει συνεργασία 14 μηνών με το "Posidonio".

Ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει ήδη κλείσει με το "Θέα" και ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδάει το χειμώνα στο "Διογένης".
Στο κέντρο "Εμπάτη North" θα εμφανίζεται ο Αντύπας μαζί με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην πίστα.

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στην συμπτωτεύουσα στο μαγαζί "ORAMA". Ωστόσο αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, θα αρχίσει από το Πάσχα εμφανίσεις στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν κλείσει ακόμα για τον χειμώνα ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις είναι ο Γιάννης Πάριος, η Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης και η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε περισσότερα: i-reportergr.com

7 comments:

mahler76 said...

γυναικείο σχήμα, γουστάρω!!!

Anonymous said...

lol

vre mahler, tha ise stin mykono fantazome stin efanisi tou saki se liges meres :P

pestouto prosopika :P

Anonymous said...

Las Vegs in Athens

Anonymous said...

1. ο πελατης δεν εχει παντα δικιο
2. η γενια 20-25 ειναι απιστευτα αγενης και ολα χαζα
3. το ΣΤΑΡ ειναι το καναλι με μαχητες δημοσιογραφους που κανουν ερευνα μεχρι το κοκαλο για τις νυχτες στα νησια , με το αζημιωτο φυσικα...
4.οι ελληνιδες ανακαλυψαν τα tattoo καθυστερημενα οπως παντα και η ραγαδα ραγαδα κυρια μου
5. οι γαλλοι τουριστες μας αγαπανε ακομη
6. οι ιταλοι ξαναρχονται
7. true blood τα βραδια αργησα αλλα το ανακαλυψα, βαμπιρ και παληκαρια γινανε μαλλια κουβαρια κι ενας που μεταμορωνεται σε σκυλο.
8.δε μου λειψα καθολου το LOST μαυτο το φιναλε
9.τα φεγγαρια του καλοκαιτιου αξιζουν οταν εισαι αγκαλια
10. οτι στις 16/8 γιορταζουν οι αλκηδες που ειναι και τα γενεθλια της μαντονα

bonus 11. οτι μαρεσει η αννα βισση σε κατι καλοκαιρινα ρε-μυξες που βγηκαν

MENEGAKI said...

Η Ελένη Μενεγάκη σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της αυτό το χειμώνα, καθώς η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για αυτήν.
Οι πληροφορίες λένε πως τίποτα δεν ο καινούριος της Καφές δεν θα θυμίζει τον περσινό πίκρο της καφέ.
Αλλαγές στο πάνελ, με την άφιξη της Χριστίνας Πολίτη, να της δίνει την σιγουριά πως θα έχει πρωτοκλασάτους καλεσμενους, όπως την Άννα Βίσση, καινούργιο σκηνοθέτη που δεν θα είναι άλλος απο τον Κώστα Υφαντή , πρώην σκηνοθέτη της Τατιάνας, αλλα και ολοκαίνουριο σκηνικό.

tvnea

Anonymous said...

I katastrofi tou xatzigianni stin kipro.

O mixalis xatzigianis edose sinavlia stin kipro 15/08.

To entiposiako ine oti o xoros tias sinavlias itan sxedon adios (1500 atoma). o mixalis ixe idi anavali ti sinavia pou itan programatismeni gia kapies meres noritera logo xamilis polisis isitirion, ke telika tragoudise 15/08 afou desmevotan me simvoleo.

I apoliti ermineftria Anna Vissi itan i moni pou perase akloniti apo tin megaloniso fetos, afou katafere gia alli mia xronia na propolisi ola ta isistiria tis sinavlias tis (9000 pafiako).

Gia fetos stin kipro i despina ixe proselefsi 2000 kosmo, to idio ke o antonis remos, eno o sakis rouvas katafere me diskolia na agkiksi ta 4000 atoma.

Alkisti protopsalti ke Korkolis ixan proselefsi sinolika 6000 se 3 diaforetike sinavlies pou edosan se lefkosia, lemeso, larnaka

I arithmi miloun apo moni tous.

(CyBC)

Anonymous said...

ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ