Tuesday, August 3, 2010

Άννα Βίσση – Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες στο gallery του annavissilive.com



Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε η Άννα Βίσση στο gallery του καινούργιου της website.

Εκεί μπορείτε να δείτε ...

πρόσφατες φωτογραφίες της Άννας από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Αμερική, Αυστραλία, Γαλλία και άλλες. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από τον φακό της Christine Crokos









annavissilive.com gallery

4 comments:

Anonymous said...

KOUKLARA, poli orees i foto. BRAVO stin Crokos

Anonymous said...

kalokerines i foto pou vlepo sthn australia :P

maresane para poli

Anonymous said...

WWW.ANNAVISSILIVE.COM -
NEW OFFICIAL WEBSITE

Bravo Anna, Bravo Crokos

Anonymous said...

H Άννα Βίσση το είπε και το έκανε! Δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τους θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια με στόχο να κρατά σε συνεχή ενημέρωση και να βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές της καταγράφει όλα τα νέα της.

Ένα από αυτά είναι το τραγούδι έκπληξη που θα ερμηνεύσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Το τραγούδι αυτό θα είναι το ντουέτο που θα επισφραγίσει την συνεργασία τους στο νυχτερινό μαγαζί Αθηνών Αρένα, όπου την επιμέλεια του show έχει αναλάβει η γνωστή σκηνοθέτις και στενή συνεργάτιδα της Άννας, Κριστίν Κρόκος.

Μέσα από το annavissilive.com μαθαίνουμε ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει μάλιστα την ηχογράφησει του CD single της που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβρη!

Εδώ και καιρό η Άννα έψαχνε έναν δίαυλο επικοινωνίας, ένα μέσο για να την γνωρίσει το κοινό της καλύτερα! Εκεί μπορείς να ενημερωθείς για τις επόμενες κινήσεις της αγαπημένης σου καλλιτέχνιδας όπως και να δεις πρώτη αποκλειστικό backstage υλικό. Υπόσχεται μάλιστα πως ανά τακτά χρονικά διάστημα οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα μπορούν να βλέπουν την Άννα live είτε είναι σε κάποιο γύρισμα video clip είτε στο σπίτι της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η κίνηση της τραγουδίστριας την βάζει ακόμη πιο ψηλά στη καρδιά των θαυμαστών της οι οποίοι θα μπορούν πλέον να της δείχνουν την αγάπη τους και... διαδικτυακά!