Sunday, September 19, 2010

Αννα Βισση - 25 χρόνια από την κυκλοφορία του "12" .




η ώρα είναι 12...(για πάντα!)

Tο "Δώδεκα", το τραγούδι που καθιέρωσε την Άννα στην ελληνική μουσική σκηνή ως μία από τις σημαντικότερες φωνές και στη συνείδηση του κόσμου ως την απόλυτη ερμηνεύτρια ερωτικών τραγουδιών, συμπληρώνει σήμερα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του...


Στη διάρκεια των 25 αυτών χρόνων ακούσαμε το "Δώδεκα" να εξελίσσεται και να ωριμάζει, μέσα από την ερμηνευτική και προσωπική εξέλιξη της ίδιας της Άννας.Το έχουμε ακούσει μόνο με τη συνοδεία μιας κιθάρας, ενός πιάνου, με συμφωνική ορχήστρα, σε ρυθμό rock, σε ρυθμό latin, ακόμα και σε reggae!

Το "Δώδεκα" είναι το μόνο τραγούδι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ρεπερτορίου της Άννας σε κάθε της εμφάνιση. Από μία συναυλία της δίπλα στη θάλασσα μέχρι το Royal Albert Hall και το Royal Opera House του Λονδίνου. Και βέβαια, είναι το μοναδικό τραγούδι που έχουν συμπεριλάβει στα προγράμματά τους τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής!

Αυτό, όμως, που κάνει την Άννα μοναδική είναι η ικανότητά της να βιώνει το κάθε της τραγούδι και μέσα από την ερμηνεία της να εκφράζει και να μεταδίδει στους φίλους της μουσικής της τα συναισθήματά της και... ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Η ΑΝΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ FANNATICS.GR! - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club
fannatics.gr
12/09/2010

1 comment:

Anonymous said...

AnnaVissiLive: Happy Sunday to everyone!!! taking the day off....maybe a swim and some family time..