Thursday, September 2, 2010

Άννα Βίσση - audition : Αναζητά τους καλύτερους χορευτές


Με μία μεγάλη audition ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το show, που θα παρουσιάζουν από τον Οκτώβριο στο νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα" η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30/08 περισσότεροι από 100 χορευτές και χορεύτριες βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο "Thalassa", που ανήκει στον όμιλο Παπαθεοχάρη με την ελπίδα να επιλεγούν για να χορ εύουν δίπλα στην Άννα και στον Σάκη. Οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν σε μία χορογραφία υψηλών απαιτήσεων και σε μία με ελεύθερο θέμα σε τραγούδια της Άννας και του Σάκη...

Κάθε χορευτής και χορεύτρια βιντεοσκοπήθηκαν για να τους δουν η Άννα και η σκηνοθέτιδα του show, Christine Crokos την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ενώ σύντομα το fannatics.gr θα σας αποκαλύψει το όνομα της διεθνούς φήμης χορογράφου του show, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Όπως μας είχε πει η Άννα πέρυσι στο καμαρίνι της, θέλει το φετινό της show να έχει την αίγλη των musical και να τους πλαισιώνουν πάνω από 15 χορευτές.

fANNAtic tip:

- Κάποιοι από τους χορευτές που συμμετείχαν στην audition έγιναν γνωστοί από τη συμμετοχή τους στο "So you think you can dance" και στο "Dancing with the Stars"!

Αναζητώντας τους καλύτερους χορευτές... - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

4 comments:

Anonymous said...

AnnaVissiLive: just worked out and running to grab some sushi.....I am very hungry!!!

Anonymous said...

http://www.annavissilive.tk

??

Anonymous said...

mazeftike polis kosmos apo diafores sxoles xorou. oli i xoreftes itan sistimeni apo sigkekrimenous anthropous. to audition den itan anikto se olo kino.

Anonymous said...

apo aftous tha epilegi mia omada, ke apo aftous tin teliki epilogi tha kani o xorografos ke i Anna