Tuesday, December 21, 2010

Ετοιμάζουν μιούζικαλ Ρέππας-Παπαθανασίου για την Αννα Βισση


Εδώ και καιρό ονειρευόταν να επιστρέψει στο μιούζικαλ η Αννα Βίσση. Της είχε λείψει το είδος από τότε που έκανε τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα» -και τα δύο έφεραν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα- και σκεφτόταν συχνά πυκνά να κάνει ένα ακόμα.

Οπως είχε πει η ίδια στο «Εθνος της Κυριακής», μελετούσε την ιδέα να ετοιμάσουν ξανά τους «Δαίμονες» αλλά με νέα οπτική και σημερινό βλέμμα, μέχρι που το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου σκέφτηκε να γράψει ένα μιούζικαλ γι’ αυτήν για τον επόμενο χειμώνα...

Ενα μιούζικαλ που δεν θα έχει καμιά σχέση με το «Μαρινέλλα - το μιούζικαλ», που έκαναν οι δυο τους βασιζόμενοι στη ζωή και το έργο της μεγάλης τραγουδίστριας, αλλά που θα θυμίζει κάτι από το «Η σαραντάρα κι ο πρωτάρης» - μόνο στην ιδέα και χωρίς να έχει καμιά σχέση με το γνωστό έργο!

Οι δυο τους έχουν μεγάλη όρεξη να φτιάξουν ένα νέο μιούζικαλ για τη Βίσση προκειμένου αυτό να φιλοξενηθεί τον επόμενο χειμώνα στο «Παλλάς».

Ο χώρος αυτός αγκάλιασε τη «Μάλα» της και σ’ αυτόν θα γυρίσει - αν όλα πάνε κατ’ ευχήν...

Για την ώρα πάντως η τραγουδίστρια απολαμβάνει το επιτυχημένο «πάντρεμά» της με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα, ετοιμάζει το «Anna Vissi Project», που θα δούμε στον Alpha σε σκηνοθεσία της Κριστίνα Κρόκος και που θα την ακολουθεί πίσω από τους προβολείς, ενώ παράλληλα προχωρά και μια νέα δισκογραφική δουλειά.

Οσο για το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου; Απολαμβάνουν την επιτυχία που γνωρίζουν τα έργα τους «Ράους», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» -τρίτη χρονιά-και «Αττική Οδός» -δεύτερη χρονιά.

ethnos.gr

2 comments:

Anonymous said...

Πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε! Συνήθως όταν σκάνε τόσο νωρίς τέτοια νέα, αποδεικνύονται μούφες και στο τέλος δε γίνεται τίποτα! Για να δούμε...

Αν ισχύει, εύχομαι απλά να μην είναι κωμικό μιούζικαλ!

Anonymous said...

Ωχ...παρόλο που έχουν κάνει καλές δουλειές αυτοί, ελπίζω όντως να μην είναι κωμικό, γιατί η Άννα δεν το 'χει καθόλου στο κωμικό όσο κι αν η ίδια πιστεύει το αντίθετο.Μακάρι να '΄ναι σαν τη Μάλα και τους Δαίμονες.Ήταν φοβερές παραστάσεις.Έχω ακόμα το χαρτάκι με το απειλητικό (στο έργο) μήνυμα που πετάει σε κάποια φάση η Άννα σαν Ροζάννα στη σκηνή, όταν δέχεται λουλούδια στο καμαρίνι της.Και μετά λέει το "Ανώνυμα τηλεφωνήματα"...Αντε να δούμε κάτι της προκοπής από Άννα επιτέλους!