Sunday, January 16, 2011

Η Άννα Βίσση μοντέλο του Γκοτιέ

Θα ποζάρει με τις τουαλέτες του σχεδιαστή
Η Άννα Βίσση λατρεύει τον Γάλλο σχεδιαστή, και στη φετινή τους συνάντηση στο «Αθηνών Αρένα», προχώρησαν και σε μια συμφωνία-έκπληξη...

Ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ δεν επέλεξε τυχαία την Άννα Βίσση αφού όπως δήλωσε «είναι το απόλυτο θηλυκό που προκαλεί οποιονδήποτε άνθρωπο της μόδας να ασχοληθεί μαζί της».

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο σχεδιαστής θα συναντηθεί με την Άννα Βίσση τον επόμενο μήνα στο Παρίσι προκειμένου να προχωρήσουν σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί.

Η τραγουδίστρια θα ποζάρει με φόντο διαφορετικούς χώρους της γαλλικής πρωτεύουσας για το φακό ενός από τους πιο γνωστούς φωτογράφους της μόδας.

Η φωτογράφηση με ρούχα δια χειρός Ζαν-Πολ Γκοτιέ θα φτάσει και στο ελληνικό κοινό, αφού πρόκειται να γίνει και editorial μόδας σε γνωστό ελληνικό περιοδικό.

«Πρώτο Θέμα»

2 comments:

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση λατρεύει τον Γάλλο σχεδιαστή Ζαν-Πολ Γκοτιέ. Τις φετινές γιορτές μάλιστα που συναντήθηκαν προχώρησαν και σε μια συμφωνία-έκπληξη Η Βίσση θα γίνει μούσα της φετινής σεζόν του Γάλλου σχεδιαστή. «Ήρθε η ώρα να δείτε την αγαπημένη μου φίλη, Άννα, μέσα από τα δικά μου μάτια», αποκάλυψε ο ίδιος. «Η Βίσση άλλωστε είναι το απόλυτο θηλυκό, που προκαλεί οποιονδήποτε άνθρωπο να ασχοληθεί μαζί της». Ήδη το επιτελείο έχει πάρει φωτιά αφού η Ελληνίδα σταρ θα έχει μόνο 24 ώρες στη διάθεση της. Θα φορέσει μόνο ρούχα υψηλής ραπτικής τα οποία μάλιστα έχει εμπνευστεί από την ίδια.

Anonymous said...

as agorasei kai kati kalo giati olo m.....s foraei