Sunday, January 9, 2011

Το party του fannatics.gr! @ Athinon Arena, 07.01.2011



from fannatics.gr
Το ραντεβού κλείστηκε για την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου και εκτός όσων fannatics ζουν στην Αθήνα υπήρχαν και κάποιοι που ταξίδεψαν από τη Σαλαμίνα, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα, τη Σύρο, ακόμα και από την Αίγυπτο για να βρεθούν στο "Αθηνών Αρένα" και να γιορτάσουν μαζί με την Άννα Βίσση τα 3α γενέθλια του fannatics.gr!
...

Τα μπαλόνια, τα κομφετί, τα συνθήματα, οι φωνές, το χειροκρότημα, ο ενθουσιασμός, το κέφι και η ενέργεια των fannatics δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα στο μαγαζί!

"Τι κοινό είναι αυτό σήμερα! Πω πω πω! Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω.. Αλήθεια σας το λέω.. Κάτι γίνεται σήμερα.. Μαγικό!", είπε η Άννα όταν ανέβηκε στη σκηνή!

"Έχουμε κάτι γενέθλια σήμερα! Εγώ έγινα 53 και το fannatics 3! Γιορτάζει το μεγαλύτερο fan club της περιοχής.. fANNAtics.. με δύο "Ν" για την Άννα Βίσση! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ευχαριστώ εσάς που υπάρχετε, που είστε δυνατοί και κλείσατε 3 χρόνια.. Εύχομαι χρόνια πολλά και φαν(ν)ατικά και άξια!"

Αφού τραγούδησε το "Happy Birthday" και έσβησε το κεράκι της τούρτας απευθυνόμενη στον κόσμο είπε: "Η αγάπη των παιδιών αυτών είναι τόσο τεράστια και σημαντική για 'μένα.. Για τα τραγούδια μου, για τα κέφια μου, για την ψυχολογική μου κατάσταση κι ας μην συμφωνούμε πάντα!"

Ενώ κοιτάζοντας προς τους fannatics είπε: "Φέτος σας πείραξα λίγο στην αρχή, αλλά μετά σας κέρδισα, έτσι δεν είναι; Μου αρέσει αυτό, γιατί έχετε άποψη! Σας αγαπώ πολύ, πάρα πολύ και σας ευχαριστώ για όλα! Ό,τι κάνετε για 'μένα! Αν και πιστεύω ότι τα νιώθετε πολύ βαθιά μέσα σας και το γουστάρετε που το κάνετε και αυτό είναι σημαντικό για 'μένα! Σας ευχαριστώ πολύ!"

Κι επειδή γενέθλια χωρίς δώρο δε γίνεται, ένας τυχερός fannatic είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Άννα από κοντά και να συνομιλήσει μαζί της στο καμαρίνι της για περίπου μία ώρα!

Η Άννα συνέχισε να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα τραγούδια της και οι fannatics συνέχισαν να την αποθεώνουν μέχρι τις 06:15 το πρωί!

3 comments:

Anonymous said...

to anna vissi project itan eki lolol

tha doume polla prosopa stin TV ti nea season

Anonymous said...

Εκατόχρονο Fannatics! Noera estw imastan oloi oi Fannatics ekei! Filia apo Giannena!

fANNAtics mia zwh!

Anonymous said...

fannatila for ever and ever...ante kai na ta 10 etisoun...20etisoun ..kai outo katheksis...