Monday, February 28, 2011

Καρβέλας- Κοντοβά: Γράφουν ερωτική μπαλάντα για την Άννα Βίσση!

Συνεργασία-έκπληξη Νίκου Καρβέλα – Μυρτώς Κοντοβά για την… Άννα Βίσση! Ο μουσικός-τραγουδιστής και η στιχουργός και σεναριογράφος εδώ και λίγο καιρό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους προκειμένου να γράψουν μια ερωτική μπαλάντα για την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της γι’ αυτή τη συνεργασία και περιμένει πώς και πώς να πάρει στα χέρια της το νέο τραγούδι σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. gossiptv

4 comments:

Anonymous said...

Naiaiaiai! Makari na isxyei kai na xoume re-edition tou "Agapi einai esy" me pente eksi akoma tragoudia! Pou na einai ksexwrista ki ekplikseis! Kai na exoun vgei ws to Maio! Afta! E?

Anonymous said...

Μετά την ξεσηκωτική «Πυρά» και την διασκευή του «Breathless» με τίτλο «Κόντρα», η Άννα Βίσση συνεργάζεται ξανά με την Μυρτώ Κοντοβά, αυτή τη φορά σε μια άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική Νίκου Καρβέλα! Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε από μικροφώνου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα.

Η στιχουργός και σεναριογράφος βρέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε πρώτο τραπέζι πίστα και η κουβέντα της με την τραγουδίστρια έβγαλε... «λαβράκι»!

Η Μυρτώ είπε στην Άννα πως της έχει λείψει μια ερωτική μπαλάντα με την φωνή της και για τον λόγο αυτό έχει ήδη αρχίσει να γράφει στίχους. «Τη μουσική θα γράψει ένας νέος συνθέτης. Πώς τον λένε να δεις, α... θυμήθηκα, ο Νίκος Καρβέλας», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια εξέφρασε την χαρά της και άρχισε να ρωτάει πότε θα είναι έτοιμο το τραγούδι, γιατί θέλει να το κυκλοφορήσει πριν από το Πάσχα!

Επίσης, αφιέρωσε στην στιχουργό - σεναριογράφο το «Τράβα Σκανδάλη» της Πρωτοψάλτη, λέγοντας πως είναι από τα κομμάτια που την κάνουν να κλαίει...

Read more: news-piper.blogspot.com

Anonymous said...

Μακαρι να ξεκινησει η Αννα την προετοιμασια και να ψαξει να βρει τραγουδια και απο αλλους αξιολογους συνθετες,δεν ειναι αναγκη να βιαστει για νεο cd.

Anonymous said...

Hrema vre paidia!! 3 mhnes exei mono pou vghke to neo ths cd,kai milate gia to epomeno apo twra!!! hamrton. As teleiwsei epitelous to agglofwno ths cd pou exei kokkala pia edw kai 3 xronia!!!!