Saturday, October 15, 2011

Ναταλία Γερμανού: «Γέλασα με αυτά που έλεγαν για το ριάλιτι της Βίσση»


Με πολύ πάθος υπερασπίστηκε η Ναταλία Γερμανού το reality της Άννας Βίσση που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη και έγινε αντικείμενο τόσο θετικών όσο και αρνητικών κριτικών...

Μέσα από το «Μες την Καλή Χαρά», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «Όσο έχω φωνή» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την Άννα Βίσση όσο και για την εκπομπή στην οποία είναι κεντρική πρωταγωνίστρια.

Πώς είδε λοιπόν το νέο εγχείρημα της πολύ καλής της φίλης και κουμπάρας;

«Ειδικά η Άννα Βίσση έχει φάει πολλή λάσπη και έχει ακούσει πολλές κακίες από κόσμο. Για την ηλικία της, για τους συντρόφους της. Με το "Όσο έχω φωνή", έβαλε πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους», ήταν η πρώτη τοποθέτηση της Ναταλίας, η οποία χειροκρότησε την επιλογή αυτή της τραγουδίστριας:

«Το χειροκροτώ γιατί όταν ακούς χιλιάδες κακίες εκ των οποίων οι εννέα από τις δέκα είναι ανυπόστατες, μια αληθινή σταρ βγαίνει λέει τα πράγματα με το όνομα τους και κλείνει τα στόματα. Είπε λοιπόν «η ηλικία μου είναι αυτή» για να σταματήσετε να μου λέτε ότι είμαι τόσο (50,60,70 χρονών),και παίρνω χάπια για την εμμηνόπαυση. Ε λοιπόν κλείστε τα στόματα και γεια σας και αντίο σας».

Έξαλλη η Ναταλία με όσους κατηγόρησαν την Άννα Βίσση. Εδώ που τα λέμε, δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Εκτός ότι το reality προβάλλεται από τον Alpha, η τραγουδίστρια είναι και κολλητή της φίλη! Είναι αυτό που λέμε, «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει»!

4 comments:

Anonymous said...

Τόσα χρόνια την παρουσίαζαν όπως ήθελαν όλοι, την διέσυραν, την ανέβασαν, την προσέβαλαν, είπαν τόσα πράγματα γι' αυτήν... Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά της να μας παρουσιάσει τη ζωή της, όπως πραγματικά είναι! Είναι δικαίωμά της!

strigla said...

Το reality της Βίσση είναι κάτι με το οποίο όλοι διαφωνούν, απλά όσοι είναι και φίλοι της, μπαίνουν στον κόπο να "καταστρώσουν" επιχειρήματα για να το υποστηρίξουν.

strigla said...

Το reality της Βίσση, επίσης, είναι κάτι με το οποίο όλοι διαφωνούμε, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του (της...).

Anonymous said...

mia hara ine den vlepo pou8ena logo gia diafonia epiveveose kai diepseuse fimes k kala ekane to na apofasisi i idia na mas diksi oti ine k auti an8ropos me ta provlimata k tis anusixies tis, den ine kako oute apomi8opoihte, to kako 8a itan na ekane upervoles k na mas edixne ta starlikia k ta di8en k na na mas edixne poso star k teleia ine. mesa apo auto tin agapao pio poli giati mesa apo ta viomata tis ta provlimata tis evgale tragoudares p ka8e fora pou ta erminevi me piani rigos k anatrixiazo me tin erminia tis, Mas edikse ti 8isies ekane k kanei g na ine eki pou vriskete tora kai poso tis stixisan k tis sterisan ola auta ta xronia p emeis ta apolayanoume ka8e mera eno auti sterite ta pio apla, fusika itan epilogi tis giati exi to xarisma stin phoni k to provale kala parolo p steri8ike tin idia tis tin kori g auto!!