Friday, January 13, 2012

MadWalk -Το παρασκήνιο πίσω από την αναβολή - Βίσση, Ρουβάς, Παπαρίζου

Το δεύτερο «MadWalk by Vodafone» επρόκειτο να διοργανωθεί την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι θα γίνει τελικά με μία εβδομάδα καθυστέρηση, δηλαδή την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Όπως και πέρυσι, στο πρώτο MadWalk, που μάλιστα στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και απέσπασε πολύ καλές κριτικές, διάσημοι καλλιτέχνες πρόκειται και φέτος να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σχεδιαστές Μόδας, και τα ονόματα των σχεδιαστών που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους έχουν ήδη ανακοινωθεί (Angelos Bratis, Angelos Frentzos, Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, D-Light, Celia Kritharioti Haute Couture, Kore-Sophia Kokosalaki και Loukia)....

Ωστόσο, η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν live στο φαντασμαγορικό event, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, και αυτό φαίνεται να αποτέλεσε τον λόγο της αναβολής της διοργάνωσης.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, αφενός έχουν καθυστερήσει οι διαπραγματεύσεις με τις δισκογραφικές εταιρίες, και αφετέρου δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί οι λεπτομέρειες της εμφάνισης ενός προσώπου, που οι διοργανωτές θέλουν πολύ στο show: Ο λόγος για την Άννα Βίσση, που, όπως εξήγησε στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, θέλει πολύ να συμμετάσχει στο project, όμως επιθυμεί να συνοδευτεί η εμφάνισή της με την παρουσίαση της νέας κολεξιόν τουJean Paul Gaultier. «Η Άννα Βίσση συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Gaultier, και δεν θέλει να εμφανιστεί τώρα σε μια τόσο μεγάλη βραδιά με άλλον σχεδιαστή. Από την άλλη, η μεταφορά και, κυρίως, η ασφάλιση των ρούχων του συγκεκριμένου σχεδιαστή από το Παρίσι θα κόστιζε πάρα πολλά χρήματα. Παρ’ όλα αυτά, η Άννα θα μπορούσε να συμμετέχει χωρίς να συνδυάσει το live της με κάποια από τις επιδείξεις, όμως αυτό γίνεται μόνο για το opening act, που φέτος έχει ανατεθεί στον Κώστα Μαρτάκη!» αναφέρει η πηγή Yupi, προσθέτοντας ωστόσο πως οι ελπίδες η 54χρονη σταρ να δώσει τελικά το «παρών» στο δεύτερο MadWalk είναι πολλές, καθώς «και οι δύο πλευρές επιθυμούν πολύ αυτή τη συνεργασία».

http://www.yupi.gr/gossip/c38085/MadWalk.html

No comments: