Sunday, April 1, 2012

Anna Vissi & Keti Garbi, Rex 31/3/2012



Μετά από 12 χρόνια βρέθηκαν ξανά μαζί στην πίστα δύο από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού: Άννα Βίσση και Καίτη Γαρμπή έβαλαν «φωτιά» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πρώτη!

Η Καίτη, συνοδευόμενη από τον Χάρη Ντάβλα, μπήκε στο νυχτερινό κέντρο και κάθισε στα πρώτα τραπέζια, ενώ η Άννα την καλωσόρισε με θερμά λόγια και ενημέρωσε από μικροφώνου τον κόσμο για την παρουσία της.

Λίγο πριν οι δύο τραγουδίστριες δώσουν ρέστα επί πίστας, η Καίτη πήγε στο καμαρίνι της Άννας και συνομίλησαν για αρκετή ώρα.

Με ποιο τραγούδι ανέβασε η Άννα την Καίτη στην πίστα; Μα φυσικά με το «Καλύτερα Οι Δυό Μας» το ντουέτο τους εν έτει 2000, οπότε και συνεργάστηκαν! Μέχρι και… μαλλιοτράβηγμα έριξαν οι δύο τραγουδίστριες, δείχνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη.

Η Καίτη είπε επίσης δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα «Χαμένα» και «Θα Μελαγχολήσω», με τον κόσμο να τραγουδά μαζί της, να χειροκροτά και να μην σταματά να ρίχνει λουλούδια...

3 comments:

Anonymous said...

re guys gt den paizei to videaki sto youtube kai leei oti einai aporrito??

Anonymous said...

Vre paidia mono i Anna Vissi xerei na tima me tetio tropo tous sinadelfous tis. Xoris complex, vendetismous ktl. Bravo vre Vissi. Gi afto ise kotyfea... I Gapri akseperasti opos panta. Teleio video

Anonymous said...

κανε κλικ πάλι τώρα παίζει βάλαν το δικό τους οι fannatics .