Wednesday, August 1, 2012

Αννα Βισση - Με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Rex ; X

latest new . . .
Πριν λίγες ώρες η Άννα Βίσση μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos της Κεφαλονίας, με αφορμή τη συναυλία της στο νησί, απάντησε και η ίδια αρνητικά για τη φημολογούμενη συνεργασία τους το χειμώνα στη σκηνή του REX, επιβεβαιώντας του ρεπορτάζ του FTHIS.GR. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ισχύει τίποτα! Θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Τον αγαπώ πολύ! Είναι, όμως, κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που θα κάνουμε και τώρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει πως θα είναι. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο και δεν ισχύει καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν γι' αυτό”.

________________________________________________________
Οι συζητήσεις για τα σχήματα της χειμερινής σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και, πριν από λίγες μέρες η Άννα Βίσση συναντήθηκε και συζήτησε με τον σημαντικό λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δυο τους τον Οκτώβριο στο REX.






Οι συζητήσεις δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία -παρόλο που όσοι άκουσαν για το εν λόγω σχήμα έκαναν λόγο για «τη μεγαλύτερη επιτυχία του χειμώνα»- αφού, οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι το φετινό πρόγραμμα του Rex «θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περσινό, και θα “πατάει” πάνω στο ύφος της εποχής και τις ανάγκες της» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης, για το φιλόδοξο σχήμα βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο ο Μηδενιστής όσο και η Demy -καλλιτέχνες που ανήκουν στην Panik Records- και η συμμετοχή τους θεωρείται σχεδόν δεδομένη.

Το πρόγραμμα του REX, στο οποίο θα ηγείται η Άννα Βίσση, είτε τελικά συμμετάσχει σε αυτό ο Γιώργος Μαργαρίτης είτε όχι, αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη και να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου, αφού τον ερχόμενο Μάρτιο η 54χρονη ερμηνεύτρια και performer θα ανεβάσει στην αίθουσα του Παλλάς τη ροκ όπερα «Δαίμονες». .yupiii.gr

1 comment:

Anonymous said...

latest news: Δόξα το Θεό!!