Monday, December 3, 2012

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Γιάννη Λάτσιο και Χριστίνα Πολίτη... in LAV


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου στο «LAV @ Κέντρο Αθηνών».

Οι δυο παρουσιαστές παρακολούθησαν την Άννα Βίσση επί σκηνής, αλλα τη συνάντησαν και στο καμαρίνι της, ενώ η 32χρονη παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Πρωινό mou» συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο και με τον Γιάννη Λάτσιο και την Χριστίνα Πολίτη, η τελευταία από τους οποίους ανέβασε επίσης μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Εκτός της Αννας που ξεσκίζει μέχρι τέλους μπήκε Gangnam Style, ανανεωμένος Ζωιδάκης και επιτέλους περισσότερος Στέλιος Φράγκος! Στο δίπλα τραπέζι πάντα ο Νίκος Καρβέλας με το Γιάννη Κακλέα.Στην παρέα ήρθε και το μεγαλύτερο πάρτυ-άνιμαλ (όπως λέει και ο Αντώνης Κανάκης) Γιάννης Λάτσιος που τώρα (πάλι) με το Dancing που σκίζει (πάλι) είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Ο Γιώργος και η Φαίη έφυγαν σε ευπρεπέστατη για nightlife ώρα και οι σκληροπυρηνικοί κάτσαμε μέχρι τέλους. Δε μας έφτανε αυτό αλλά μετά πήγαμε και καμαρίνι Αννούλας όπου αναλύσαμε τα πάντα. Από τους Δαίμονες μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Guest star στο καμαρίνι της Αννας , η Βανίλια που τα έχει πια τα χρονάκια της και λατρευόμαστε πάντα και δεν τσιριζογαυγίζει τόσο όσο παλιά – ήταν εξαιρετικά γλυκιά με τη Φαίη. cosmopoliti.com

No comments: