Friday, November 15, 2013

Άννα Βίσση - Συνεντευξη στο Eurosong.be: ‘Νεος δισκος το Δεκεμβριο!’

Συνέντευξη στη Βελγική ιστοσελίδα eurosong.be έδωσε η Άννα Βίσση, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής συναυλίας της Cyprus Unplugged για τα άπορα παιδιά της Κύπρου.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για την τρίτη συναυλία της επί Βελγικού εδάφους και απάντησε στους Βέλγους Eurofans που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αν θα περιλάμβανε και τα τραγούδια που έχει πει στη Eurovision στο ρεπερτόριό της: ‘Ο χρόνος είναι περιορισμένος και πρέπει να επιλέξω, αλλά σίγουρα θα το σκεφτώ’, σημείωσε. Για την ιστορία, τα τραγούδια δε συμπεριλήφθηκαν στην εμφάνισή της.

Δηλώνοντας ελεύθερη να δοκιμάσει ό,τι εκείνη θέλει, μαζί πάντα με το Νίκο Καρβέλα, η Άννα αποκάλυψε ότι επιστρέφει δισκογραφικά το Δεκέμβριο με νέο άλμπουμ. Προχώρησε μάλιστα σχολιάζοντας και το ύφος που οι Fannatics πρέπει να περιμένουν: ‘Από άποψη περιεχομένου δουλέψαμε πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις: τι προκαλεί ο έρωτας μακροπρόθεσμα. Δεν είναι πάντα ευτυχία.’

Παρά το ότι ο δίσκος δουλεύεται εδώ και κάποιο διάστημα, ο τίτλος του δεν έχει επιλεγεί ακόμη.Συνήθως επιλέγω εγώ τον τίτλο του δίσκου μου, αλλά μόνο μόλις έχω νιώσει την ουσία του νέου μου δημιουργήματος’, δήλωσε.

Αυτό που έχει αποφασιστεί πάντως, είναι το ντουέτο της με τον Αντώνη Ρέμο, σε μια συνεργασία που περιμέναμε χρόνια. Η Άννα απέφυγε να αποκαλύψει τον τίτλο του τραγουδίου, καθώς αυτός θα είναι και ο τίτλος του νέου τους προγράμματος που θα παρουσιαστεί φέτος στο ‘Pantheon’ (πρώην ‘Αθηνών Αρένα’), υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα!
fannatics.gr

No comments: