Friday, January 30, 2015

Οι Καμπανες του Edelweiss ερχονται στο Pantheon Theater στις 12 Φεβρουαριου!!!

Η πολυαναμενόμενη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση,''Οι καμπάνες του Edelweiss'' θα κάνει τελικά πρεμιέρα στο Pantheon Theater την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015!

Όσοι είχατε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς από τους υπεύθυνους του Pantheon Theater για την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3471111


Η Άννα, είναι μια γυναίκα με σκοτεινό και ταλαιπωρημένο παρελθόν που έχει περάσει μία ταραγμένη ζωή. Έχει βιαστεί επανειλημμένως από έναν Ρώσο φαντάρο και έχει αποκτήσει έναν γιο. Ο άνδρας της, Ντέιβιντ ζει στην Αμερική, ενώ εξακολουθεί να έχει παράξενες σχέσεις με τον πρώτο σύζυγό της, Βέρνερ, που ζει στη Γερμανία, αφού η αδελφή του έχει αναλάβει το μεγάλωμα του γιου της.
Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση και πρωτότυπο σενάριο, «Οι καμπάνες του Εντελβάις».
Οι φανατικοί θαυμαστές της τραγουδίστριας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα τους Fannatics.gr, δίνουν στοιχεία για την παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου στο Πάνθεον.
«Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Αννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική γι' αυτήν αλήθεια, που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα», δήλωσε η  ίδια σε συνέντευξη της πριν από λίγες μέρες.

Τι λένε για τις «Καμπάνες τους Edelweiss» οι συντελεστές: 

Γιάννης Κακλέας«Το Edelweiss είναι ένα πανδοχείο που ιδιοκτήτης του είναι κάποιος από τους πρωταγωνιστές. Είναι ένα μουσικοθεατρικό όραμα που διεισδύει και αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μία συγκλονιστική ιστορία».
Ιβάν Σβιτάιλο: Θα ενσαρκώσει έναν Ρώσο φαντάρο, έναν σκληροτράχηλο άντρα που εκδικείται με τον δικό του τρόπο έναν αξιωματικό ΝΑΖΙ που χτυπάει μεθυσμένος τις καμπάνες του πανδοχείου.
Νικόλαος Καραγκιαούρης: «Ο ρόλος μου είναι με επιχειρηματικό μυαλό, θέλει πάντα να κερδίζει και σε χρήματα και σε εξουσία. Όπως λέει και το όνομά του ρόλου –Cloud- είμαι ένα σύννεφο, άλλες φορές είναι φωτεινό και δροσερό, άλλες φορές αστράφτει και βροντά».
Η υπόθεση:
Η Άννα Βίσση ενσαρκώνει την Άννα, μια γυναίκα με σκοτεινό και ταλαιπωρημένο παρελθόν που θα περάσει από 40 κύματα. Βιάζεται επανειλημμένως από τον Ρώσο φαντάρο (Ιβάν) Έχει έναν γιο τον Τζούλιαν (Αιμιλιανός Σταματάκης). Τον άνδρα της, Ντέιβιντ, που ζει στην Αμερική, υποδύεται ο Θανάσης Αλευράς, ενώ τον Βέρνερ, τον πρώτο σύζυγό της στηΓερμανία, ο Γιάννης Σαμσιάρης, με την Τάνια Τρύπη να κρατά το ρόλο της αδελφής του Βέρνερ, η οποία έχει αναλάβει το μεγάλωμα του Τζούλιαν.
Επίσης...
- Η παράσταση θα διαρκεί περίπου 3 ώρες.
- Η Άννα και ο Τζούλιαν, ο γιος της, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει βρίσκονται αρκετά χρόνια μετά και ερωτεύονται.
- Κόρη της Άννας θα είναι η Ελένη Αλεξανδρή.

No comments: