Tuesday, November 3, 2015

Άννα Βίσση - Για Σένα / Anna Vissi - Gia Sena | Official Music Video HQ

Άννα Βίσση: Το video clip του «Για Σένα» θα σας κόψει την ανάσα, δείτε το!
Με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο σέξι Έλληνες κυκλοφόρησε το video clip για το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, με τίτλο «Για Σένα»!

Ο άντρας που σύμφωνα με το σενάριο έχει πάρει το μυαλό της τραγουδίστριας είναι ο Αλέξης Παππάς, ο 31χρονος, που,  ξεκίνησε από ηλεκτρολόγος και κατέληξε να θεωρείται ένας από τους «Έλληνες θεούς» του μόντελινγκ, έχοντας, μάλιστα, συνεργαστεί με μεγάλα brands, όπως τα Davidoff, Antonio Banderas και Diesel.

Το video clip του «Για Σένα» -σε στίχους και μουσική Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία «Panik Gold»- σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Καλαϊτζής

___________________________________________________

Η Άννα Βίσση οπτικοποίησε το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο «Για Σένα»!

Οι τελευταίοι μήνες του 2015 σημαδεύονται από την πολυναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Το σινιάλο για όσα θα επακολουθήσουν μουσικά δόθηκε με την κυκλοφορία μίας μπαλάντας απερίγραφτου δυναμισμού ισάξιας του βεληνεκούς της Άννας Βίσση.

Ο Νίκος Καρβέλας παραμένει ένας από τους στενότερους συνεργάτες της καλλιτέχνιδας. Στο επιβλητικό «Για Σένα» ο απρόβλεπτος δημιουργός υπογράφει τη μουσική και στίχους. Το τραγούδι απέκτησε εικόνα με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Καλαϊτζή σε ένα video clip που θα σας κόψει την ανάσα!

Το «Για Σένα» θα συμπεριληφθεί μαζί με άλλα δεκατρία κομμάτια στον νέο δίσκο που ετοιμάζει η Άννα Βίσση και προγραμματίζεται να βγει τον Νοέμβριο. Ο Νίκος Καρβέλας θα επιμεληθεί τη δημιουργική διαδικασία, με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο να προσθέτει την προσωπική του στιχουργική νότα.
Κυκλοφορεί από την Panik Gold.

No comments: