Monday, November 28, 2016

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ HOTEL ERMOU!



Ένα καυτό διήμερο ζήσαμε οι fannatics της Αττικής! Την Παρασκευή 25/11 έγινε η δεύτερη μεγάλη πρεμιέρα σε ένα κατάμεστο Hotel Ermou και το πάρτι συνεχίστηκε και το Σάββατο στους ίδους Βισσικούς ρυθμούς!

Τη σεζόν 2015-2016 η Άννα Βίσση έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε talk of the town με τις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou. Ένας μικρός αλλά ζεστός χώρος, μια νέα και εναλλακτική ορχήστρα και ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες να χρωματίζονται με μια Άννα Βίσση σε άριστη φωνητική κατάσταση! Και απ' ότι φαίνεται το talk of the town θα παραμείνει ίδιο και για τη σεζόν 2016-2017!

Ο χώρος έμεινε ίδιος, η ορχήστρα επίσης, η Άννα Βίσση παραμένει μια σταθερή αξία, το πρόγραμμα όμως άλλαξε, ανανεώθηκε και fannatiστηκε!!! Η Άννα έκανε μια πραγματική ανασκαφή στη δισκογραφία της και μας παρουσίασε τραγούδια που είχε δεκαετίες να πει, ή και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει ερμηνεύσει και ποτέ live! "Με αγάπη Άννα", "Λονδίνο", "Τί έχω να χάσω" και "Autostop" είναι λίγα μόνο από τα τραγούδια που ξανα-ανακαλύπτεις, σε ένα πρόγραμμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε "η χαρά του fannatic"! Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού η Άννα αποφάσισε να αφήσει να ξεκουραστούν τραγούδια που έχει πει πολλές φορές και να φέρει στο προσκήνιο ξεχασμένα τραγούδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι το πόσο μεγάλη δισκογραφία έχει και το πόσα πολλά προγράμματα μπορεί να φτιάξει με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Η Άννα ήταν εκθαμβωτικήανανεωμένη και μονίμως χαμογελαστή. Βγήκε λίγο μετά τις 12 και αποχώρησε γύρω στις 5 το πρωί, με δύο 10λεπτα διαλείμματα στο ενδιάμεσο. Μια γυναίκα-ιστορία, μια καλλιτέχνης-πρότυπο, τραγουδούσε ακούραστα για 5 ώρες χωρίς να χάσει ούτε στο ελάχιστο τον παλμό και το πάθος της για τη μουσική! Σε αυτό βέβαια βοηθούσε και το ενθουσιώδες κοινό που τραγουδούσε και χόρευε μαζί της ασταμάτητα! Και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευε, γραμμένες σχεδόν αποκλειστικά από το Νίκο Καρβέλα!

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στο Hotel Ermou. Και φέτος!!! Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που δε θα σε αφήσει λεπτό να καθίσεις κάτω. Αναμένουμε λοιπόν όλα τα επόμενα καυτά διήμερα του χειμώνα...

fannatics.gr

No comments: