Friday, January 26, 2007

Ούτε για ...δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο για τις 3 εμφανίσεις της Άννα Βίσσης στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ

Ούτε για ...δείγμα δεν υπάρχει εισιτήριο για τις 3 εμφανίσεις της Άννα Βίσσης στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ ( καπου στις 22,000 εισιτήρια).Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το 20μελές συγκρότημά της βρίσκονται από χθες στη Μελβούρνη.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ", δήλωσε στο "Νέο Κόσμο" ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Ταγκαλάκης.Η ίδια η Βίσση εξέφρασε την βεβαιότητα ότι "αυτές οι συναυλίες θα είναι οι καλύτερες" που έχει δώσει ποτέ στην Αυστραλία.
"Βαριέμαι κάνοντας τα ίδια πράγματα. Οι θεατές θα πρέπει να αναμένουν μια απρόβλεπτη συναυλία. Θα ακούσω και τις επιθυμίες του κοινού και όπου είναι δυνατόν θα τις ικανοποιήσω. Το κοινό μπορεί να κάνει "παραγγελίες" κι ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει πρόβες σε κάποιο τραγούδι θα το πούμε".Η κορυφαία ερμηνεύτρια δηλώνει "γεμάτη ζωή και ενέργεια" και έτοιμη "να τα δώσει όλα στην πίστα"."Το κοινό της Αυστραλίας μου έχει δείξει πολλή αγάπη στο παρελθόν και έρχομαι ορεξάτη για να την ανταποδώσω" είπε.
Σε σχετική ερώτηση για την εμφάνισή της πρόσθεσε: "Δεν είμαι μωρό και δεν κάνω το μωρό. Αισθάνομαι νέα όμως. Προσέχω τον εαυτό μου αλλά αποφεύγω τις υπερβολές. Και επειδή αισθάνομαι καλά, αυτό φαίνεται και στην εξωτερική μου εμφάνιση".Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της "τυχερό", δεν σταματά στις "μιζέριες" κάνει γνωστό πως ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ.

3 comments:

Mh Xeirotera said...

Thriamvos...

Mh Xeirotera said...

H vedouina mu eipe oti h Anna ta edose ola sth skhnh... miluse sinexos kypriaka (apponete kapote) vgike me th simea ths kyprou tiligmenh, ekane diafora skertsa ke tsalimia, eixe pollh energeia... Ta rouxa ths sto proto meros htan poly entiposiaka, foruse ena prama san korse eipe h vedouina (a la madona) pu anadiknie to stithos ths. Mia Diva- panta. To mono arnitiko htan pu to olo event, emiaze me kypriako gamo (xoris ta fakelakia).

Anonymous said...

PEXTOU