Monday, January 26, 2009

Άννας Βίσση - Στο... στίβο των επιχειρήσεων

Είναι γνωστό ότι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ πέρα από υπέροχη φωνή διαθέτει και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Η Άννα Βίσση λοιπόν κάνει ήδη το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα γνωστής φίρμας αθλητικών ειδών ένδυσης και εξάρτησης. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ λοιπόν αποφάσισε, σύμφωνα με φήμες που φτάνουν από τις ΗΠΑ, να κάνει μία ακόμη επιχειρηματική κίνηση με το που θα έρθει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Το όνομα της Άννας Βίσση άλλωστε έχει συνδεθεί με το πολύ πετυχημένο «Ρizza Ρomodoro», που εξελίχθηκε σε hot spot της περιοχής του Κολωνακίου. Αυτή τη φορά, όμως, η τραγουδίστρια θα κολυμπήσει σε ακόμη πιο βαθιά νερά. Από το χώρο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης μεταφέρεται στο χώρο της ένδυσης και της εξάρτησης. Θα συνδέσει το όνομά της με πολύ γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών.

Η κίνησή της αυτή δείχνει την ανάγκη της να κάνει και κάτι διαφορετικό από όσα την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, ενώ από την άλλη αποτελεί επενδυτική κίνηση έξω από το χώρο της νυχτερινής ψυχαγωγίας. Τα αθλητικά ρούχα λοιπόν δεν θα διατίθενται σε διάφορα καταστήματα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Μάλιστα, οι εργασίες για τη δημιουργία του θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ η Άννα, όπως φημολογείται, θα επιβλέπει βήμα βήμα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στα ρούχα και τα προϊόντα της φίρμας αυτής φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον της και κάπως έτσι ήρθε το φημολογούμενο φλερτ, που μπορεί να οδηγήσει και σε έκπληξη πρώτου μεγέθους. Η ίδια μάλιστα σκέφτεται μελλοντικά να συνεργαστεί και με αθλητικούς συλλόγους και ομάδες που θα φοράνε τα ρούχα της φίρμας της στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

6 comments:

Anonymous said...

orea, vrikame ke apo poutha pernoume ta athlitika mas :P

Anonymous said...

akrivos...........

Anonymous said...

H KINHSH FANERONEI TO GEGONOS
DEN FTANOUN POTE OSA EXOUME
8ELOUME KAI ALLA

Anonymous said...

i anna eine epixirimatiko mialo..giafto den amfevale kanis..kai gia sena file m p les pos den xorteni..i anna kani polla p den 3r o kosmos..

Anonymous said...

to na ise drastirios ke na asxolise me tosa pragmata, pola pragmata i anna to kani giati goustari i ipostirizi kati. to pomodor gia paradigma ine kati diaforetiko to opio ithele i athina. den simeni oti me afto vgazi TA LEFTA. ine enas xoros ston opio daskedazi ke i idia

Anonymous said...

Esy pali koita na vgaleis na xortaseis esy ki ase posa vgazoun oi alloi. Kompla!