Friday, June 5, 2009

Σαββατοκύριακο εκλογών: Ψηφίζουμε Όλοι το ίδιο κόμμα... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ MAD-ly

Elections Weekend – We Vote Anna Vissi MADly

82 comments:

Anonymous said...

Βανδή- Βίσση
Οι (αναληθείς) φήμες για την ακύρωση της εμφάνισης της Δέσποινας



Το πρώτο δημοσίευμα που τις ήθελε σε κόντρα -με αφορμή τις ομοιότητες στην εξωτερική τους εμφάνιση- βγήκε το καλοκαίρι του 1998, όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε στα Αστέρια και η Δέσποινα Βανδή στο Ribas. Τον επόμενο χειμώνα (1999), η πρώτη έφυγε στο Λονδίνο και η δεύτερη εμφανίζονταν στο Γκάζι (στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν την περασμένη χρονιά η Άννα Βίσση). Οι μέχρι τότε συνεργάτες της Άννας Βίσση, ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός και ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης, συνεργάστηκαν με τη Δέσποινα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα Μέσα που ήθελαν την Άννα θυμωμένη μαζί τους - έκτοτε δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους. Για την ακρίβεια, το 2000 ο Παντελιδάκης αποπειράθηκε να συνεργαστεί με τη Δέσποινα στο Rex και με την Άννα στο Fever. Μόλις το έμαθε όμως ο Καρβέλας τον απέλυσε, παρόλο που τα σκηνικά ήταν σχεδόν έτοιμα!


Η Δέσποινα Βανδή δήλωνε τότε στο DownΤown: «Η Άννα Βίσση είναι τριάντα χρόνια στο τραγούδι ενώ εγώ δεν είμαι καν τριάντα χρονών» ανοίγοντας έτσι μια πληγή, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανοιχτή.



Αργότερα, όταν η Άννα συνεργάζεται επί σκηνής με την Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα αιωρείται πάνω από τους θαμώνες του Rex ερμηνεύοντας το πιο εμπορικό single όλων των εποχών (Υποφέρω). Η Καίτη δηλώνει ειρωνικά στον Χατζηνικολάου : «Εμείς ούτε θα πετάμε ούτε θα κολυμπάμε, θα τραγουδάμε».



Η κόντρα κορυφώνεται το Δεκέμβρη του 2001 όταν η Δέσποινα εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του δήμου Θεσσαλονίκης με το περιβόητο κόκκινο φόρεμα του Lacroix που φοράει η Άννα σε εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού. Λίγο μετά η Δέσποινα εμφανίζεται στην απονομή τετραπλής πλατίνας για το «Γεια» στο Central που ανήκει στο συνέταιρο της Άννας στο Pomodoro, Χρύσανθο Πανά.



To 2004, o Νίκος Καρβέλας πυροδοτεί ξανά την κόντρα λέγοντας: «Η Δέσποινα αντιγράφει χρόνια την Άννα Βίσση. Είναι η πιο καλή μίμος της Άννας, της δίνω συγχαρητήρια». Το 2005, η κόντρα ανατροφοδοτείται, καθώς το τραγούδι «Κανένας» της Βίσση θυμίζει το «Ακαταμάχητη Έλξη» που είχε τραγουδήσει πρώτη η Βανδή. Η Άννα απαντάει: «Οι νότες είναι εφτά, λογικό να μοιάζουν κάποια κομμάτια μεταξύ τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Φοίβος και άλλοι συνθέτες έχουν αντιγράψει τον Καρβέλα». Και συνεχίζει: «Δεν νομίζω ότι θα συζητούσα την πρόταση για να σχήμα Βίσση-Βανδή, επειδή έχω ξεφύγει πολύ από τη λογική να κάνω obviously εμπορικά πράγματα».



Έκτοτε η κόντρα συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Πριν από λίγες μέρες, ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε στο «Κους Κους» του Alpha ότι στα βραβεία του MAD, στις 24 Ιουνίου, θα παρευρεθούν και οι δύο Ελληνίδες σταρ. Σύμφωνα όμως με φήμες που κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Δέσποινα ήταν έτοιμη να ακυρώσει την εμφάνισή της στο θέατρο Βράχων λόγω έλλειψης χρόνου. Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με την ίδια, μας διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα παρευρεθεί κανονικά, αλλά θα παρουσιάσει και για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι, που έχει γράψει ο Φοίβος!



Την επόμενη εβδομάδα η Δέσποινα θα μετακομίσει με την οικογένειά της στο νέο της σπίτι στο Κεφαλάρι και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους Goin' Through (οι οποίοι πλαισίωναν την Άννα στην τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!).



http://www.yupi.gr/gossip/c10279/Bandh-_Bissh.html

valentinovissi said...

DWSTE PSHFOUS PAIDIA!!!!!!!!!!!!!!

carvi said...

NA PSIFIZETE KATHE MERA...............

Anonymous said...

φιλε μου που ρωτησεσ για το download τησ εκπομπησ τησ μενεγακησ δε βρισκω κατι>>>

Anonymous said...

οκ>>>ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΤΕ

Anonymous said...

3333222

Anonymous said...

1111$$$$

Anonymous said...

4444

Anonymous said...

giati den valate kai ti nea anartisi tou yupi.gr??

loucas said...

to leei kai sto video sto yupi.gr i anna vissi einai i apoliti ellinida star...kai i vandi kala ta paei..

kai leei kai i papa..
giati oxi ena ntoueto anna-despoina
eidame kai stin ameriki madonna kai brithney..pos tis taftizei arage? anna-madonna, vandi-brintney?

Anonymous said...

Για πολλά χρόνια ήμουνα φανατική Της Βίσση, μέχρι την απόφασή της να πάει στη Eurovision.Από τότε κατάλαβα πως τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις στόχο είχαν μόνο την προσωπική της προβολή και εξυπηρετούσαν αποκλειστικά...

την υποτιθέμενη καριέρα ???της στο εξωτερικό(μάταιη προσπάθεια κατά την γνώμη μου)Παρόλο, λοιπόν, που δεν παρακολουθούσα την καριέρα της τα τελευταία 5 χρόνια, θεωρώ πολύ άδικη την επίθεση που της έγινε για τις επιλογές των τραγουδιών της στο τελευταÎ! �ο cd.Πρόκειται για τραγούδια που θυμίζουν την παλιά καλή Βίσση, με έμφαση στις δυνατότητες της φωνής της που πραγματικά έχει ωριμάσει και κάποιες φορές το άκουσμά της μας ανατριχιάζει.(Εξαίρεση το ΄΄Στην Πυρά΄΄ που προσωπικά πιστεύω ότι ήταν κάκιστη επιλογή γι'αυτόν το δίσκο.Ηχητικά ταιριάζει με κάποια προηγούμενα τραγούδια και θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε παλαιότερο cd)Θεωρώ,λοιπόν,ότι τα σχόλια για το νέο της βίντεο κλιπ είναι υποτιμητικά και άτοπα. Η Βίσση έκανε πολύ καλή προσπάθεια, όσο κι αν δεν πούλησε ο δίσκος.(Mε την ελεύθερη προ! βολή των τραγουδιών από το internet κανένας πλέον δεν αγοράζει δίσκους)Ας είσαστε καλύτερα αντικειμενικοί όσο κι αν δεν συμπαθείτε την κ. Βίσση και τις επιλογές της."

Anonymous said...

Prosopika pisteuo pos i Anna einai i Anna Vissi k oso k an to 8eloume i Anna einai auti pou 8a sou pei k to dance, k to zempekiko, k tin mpalanta alla k tin opera.
Einai apo tis liges pou mporoun na upostirixoun polla eidi mousikis me pitixia. i Anna exei tin dunaotita na parei ena a8lio, xazo kommati k na to kanei kommatara!!
An koitaxoume piso polla kommatia pou eipe k eginan megala hits an ta elege kapia alli tragoudistria 8a pernagan aparairita.
Tora to teleutaio cd exei kommatares mesa pou distixos polla apo auta den exoun akoustei.
To oti mpikan oi Tsoules sto cd den einai tuxaio. I Anna xerei polu kala to paixnidi k to sugkekrimeno kommati mpike gia na ginei ntoros logo proklitikou stixou, logo stixourgou k en teli logo video clip.
Omos i Anna exei tin ikanonotita na allazei k me to neo clip apodiknei oti apo tis Tsoules k ta glam rouxa mporei na bre8ei se mia erimo k na tragouda mia zempekia opos auti xerei.
To cd exei k alla kommatia k pisteuo siga siga arxizoun k pernoun ton dromo tous.
Apla 8eloun ton xrono tous giati den einai ta kommatia pou me tin proti ginontai souxe.

Anonymous said...

Καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα, αντηλικά, μαγιό - όσο πιο μικρό τόσο πιο καλό και διάθεση για έρωτα... Κι όταν λέμε έρωτα εννοούμε έρωτα!

Απανταχού κοριτσάκια μου το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του και μας έφερε τα δώρα του... ξεχυθείτε στα νησάκια και τις παραλίες και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι ευκαιρίες είναι τόσες πολλές που δύσκολα θα αντισταθείτε ακόμη και εσείς, οι πιο συντηρητικές.



Έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι το καλοκαίρι είναι πιο εύθυμοι, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και κάμπτονται ευκολότερα οι αντιστάσεις τους;

Θαρρείς και η εξωτερική θερμοκρασία επιδρά στην ψυχή τους, λιώνει τους πάγους. Γι' αυτό το καλοκαίρι δεν είναι για σχέσεις και δεσμεύσεις.

Θριαμβεύει η ελευθερία, αυτά τα λίγα λεπτά φλερτ φορτίζουν τις βιολογικές μπαταρίες μας για να περάσουμε έναν ολόκληρο χρόνο.



Έτσι εξηγείται ότι η ξινή ταμίας στην εφορία έχει κρεμασμένη στο γραφείο της μια φωτογραφία των καλοκαιρινών της διακοπών, στην οποία απαθανατίζεται με ένα χαμόγελο, να! σαν της colgate. Ναι αυτή η στιφνή με τα λεπτά χείλια που δεν κουνιούνται ποτέ.

Κι όμως γελάει κι ας μην το πιστεύετε... Ρίχνει μια κλεφτή ματιά στην φωτογραφία από τις διακοπές στην Κυλλήνη και παίρνει κουράγιο να αντιμετωπίσει τον κάθε φορολογούμενο που τη ζαλίζει, γιατί οι οδηγίες για το Ε9 δεν ήταν ευκρινείς και δήλωσε λάθος το εξοχικό της συζύγου του στην Κερατέα.

Αν και κανονικά την ίδια την γυναίκα του θα έπρεπε να είχε δηλώσει για ακίνητο στο Ε9, διότι κάθε μετακίνησή της, την αναφέρουν στα νέα.

Οι κακές σκέψεις και οι αναστολές μπαίνουν στο ντουλάπι μαζί με τα πουλόβερ και τα παλτά. Τα ανάλαφρα φωτεινά ρούχα μας φτιάχνουν το κέφι. Ο ήλιος μας κάνει να φωτοσυνθέτουμε όπως τα φυτά. Να ανθίζουμε.



Κορμάκια έξω, λοιπόν, άλλα με μεγαλύτερη επιφάνεια και άλλα σκέτο κόκαλο. Όμως το ηλιοκαμμένο τους χρώμα, αυτό το μπρούτζινο για το οποίο δαπανούν ώρες ολόκληρες κάτω από την τρύπα του όζοντος, όπως λένε και οι πράσινοι, οικολόγοι, γυρολόγοι και λοιποί, δίνει μια μοναδική γοητεία σε όλες τις γυναίκες.



Λάγνα ερωτικά βλέμματα θωπεύουν νοερά τα γυναικεία σώματα και ανεβάζουν περισσότερο τη θερμοκρασία.

Το φλερτ έχει την τιμητική του. Γι' αυτό, αγαπούλες μου, είτε είστε από το Μπουρνάζι είτε από την Ερυθραία, είτε είστε από την Καρδίτσα είτε από την Κρήτη αφήστε τις αισθήσεις να σας οδηγήσουν... ακόμη και στην αμαρτία.



Πρώτον, κρύψτε τα σημάδια δέσμευσεις. Βγάλτε τις βέρες σας, αλλάξτε τον ήχο που έχετε στο κινητό σας για το μωράκι σας. Μπορεί να σας προδώσει εκεί που δεν το περιμένετε... "Χωρίς το μωρό μου, δεν πάω πουθενά!" ακούγεται η Βίσση να σας ειδοποιεί ότι τηλεφωνεί το νινί. Πάει ο Τζορτζ Κλούνεϊ του απέναντι τραπεζιού, πέταξε.



Δεύτερον, ρίξτε νερό στο κρασί σας. Το αγόρι που σας ρίχνει ματιές δεν είναι και ο Αποστόλης Τότσικας... So what? Δεν θα τον παντρευτείτε κιόλας, απλώς παιχνίδι να γίνεται.



Τρίτον, χαλαρώστε και αφήστε εκείνον να σας πλησιάσει... Μην κάνετε σαν ξελιγωμένη. Ανεβάστε τον πήχυ ψηλά. Οι δυσκολίες αρέσουν στους άνδρες και πιστέψτε με ξέρουν να υπερπηδούν τα εμπόδια.



Τέταρτον, βγάλτε τον πρόστυχο εαυτό σας που καταπιέζεται όλο το χειμώνα. Μπορείτε να κάνετε και μια στυλιστική ατασθαλία, να φορέσετε το βινύλ μίνι φουστάκι της μεγάλης εξαδέρφης σας από τα '80's. Της Μαρίας Μανταλένας...



Πέμπτον, τα τσόκαρα είναι μοδάτα και ταιριάζουν στα περιποιημένα σας πόδια, αλλά όχι ως τρόπος συμπεριφοράς. Όταν κάτι δεν σας βγαίνει μην επιμένετε. Από άνδρες... Ουου να είναι καλά το μοναστήρι. Το ρητό, "όταν πετάς έναν άνδρα από το παράθυρο, σου έρχονται δεκάδες από την πόρτα" το έχετε ακουστά; Ισχύει μιλώ εκ πείρας.

Έκτον, κόψτε τη φλυαρία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ενώ εμείς θέλουμε να πλουτίσουμε τις εμπειρίες μας.

Έβδομον, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αυτό θα θυμόσαστε τις κρύες νύχτες που θα βλέπετε για πολλοστή φορά επανάληψη τους "Δυο Ξένους" βρίζοντας την τύχη σας...



Όγδοον, πάρτε πρωτοβουλία. Αρέσει στους άνδρες. Μην το παρακάνετε μόνο και μπερδέψετε στο τέλος τους ρόλους.

Anonymous said...

χαχαχα

Anonymous said...

diafvnv sto kwlaraki...as erthei na se sikwsei ti fousta mi gineis kai pootana

Anonymous said...

ΕΣΥ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???

Anonymous said...

μια ερωτηση...εγω ειμαι σεμνη αλλα εχω γκομενο... δε παιζει ρολο

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=p8f5oqFucsY&eurl=http%3A%2F%2Fourgreektv%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded


deite tin anna

Anonymous said...

NEO TRAGOUDI REMIXARISMENO TIS ANNAS....


http://www.youtube.com/watch?v=8IZixKiPOss&feature=response_watch

thimomeni Katina said...

Mia gnwmi! Sxetika me to video clip Alitissa psyxi. Para poly wraio, prwtotypo me mia Anna panemorfi! To videoclip pragmatika apogeiwnei to tragoudi kai kanei osous den to eixan proseksei idiaitera na to akoun ksana kai ksana! Afta ta kala.

Yparxei omws ki ena kako simeio! Se ena toso omorfo tragoudi giati ma giati re Anna krineis skopimo kai anagkaio na mas deikseis kai ligo vraki? To eftelizeis ligo to clip ki as einai kai panakrivo to leopar sou sovrako. Entaksei, eipame, den kollas pouthena, den eisai anthrwpos twn typikotitwn kai twn symvasewn alla swnei! Mas to edeikses sto "stin pyra". Sexy eisai outws i allws, den einai anagki na to kaneis maniera se kathe videoclip.

Anonymous said...

Geia sto stoma sou T.K. Den yparxei logos kathe fora na vlepoume to vraki tis Annas, i tis kathe allis tragoudistrias. To olo thema katantaei apelpismeno.

loucas said...

epanalavmano...to fraki einai meros tou styling..kai eksallou den einai katholou prostixo..oute ftino (den enoo to vraki den einai ftino enoo i aisthitiki..)

loucas said...

kati allo tora akouga to on a night like this...ti krima gia tin annoula mas..eixe tosa potentials afto to tragoudi....

loucas said...

http://www.youtube.com/watch?v=ra_H2TM8tes&feature=related

loucas said...

re paidia na rotiso kati..afto to theiko show tis annas to 2000 sta asteria..pou mporo na to ksanado? sto youtube den iparxei..kai aft pou iparxoune einai midamina..

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=HJeV5TWCbdk&feature=PlayList&p=E9D3AFCB137BB21C&playnext=1&playnext_from=PL&index=30

Anonymous said...

LOUCA MOU GIA DES EDW http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=ASTERIA+2000+VISSI&aq=f

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=8-xeTCQxwoc

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=3H0AFOFPFTw&feature=PlayList&p=EE24C0064BF4CBF2&playnext=1&playnext_from=PL&index=47

loucas said...

thnx anononime...ta ksero afta..tin enarksi thelo na do ego...etsi orea pou itane...ennoo kanoniko documentation tou show den iparxei

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=XPiygda-mPY

kali edo i anna alla afti eine i pragmatiki anna p dixni ti foni ehi ti pa9os krivi mesa ts..dn leom9ea se ola alla edo dixni gt eine afti p eine simmera..yiotavissiki!

Anonymous said...

KAI SE AUTO YIOTAVISSIKI

http://www.youtube.com/watch?v=1VYKJ3egYME&feature=related

Anonymous said...

ki egw diafwnw me to vraki. Kai nomizw 2 pragmata. I pws i Anna parasyretai efkola apo to olo attitude tis kainourias amerikanopareas tis (Patricia klp) i pws oute kai i idia thelei kapoia pragmata alla anagkazetai na tous kanei kai kana xatiri parapanw gia na tous exei me to kalo kai apo konta... Kala tha kanei pantws na stamatisei na exei tosi emmoni me to sexy giati oti einai sexy den tis to amfisvitei kaneis. Den einai anagki omws na to provalei toso poly kai se kathe efkairia katallili kai mi.........

loucas said...

ti kserete re kale kai eseis ti einai to stil.....den einai thema na deikseis poso sexy eise afta ta pragmata......einai apopsi..kai den pistevo to vraki na afini na noithei..hello eimai i anna kai eimai sexy....isa isa pou erxete se sigkrousi me tin sexy eikona..axx xriste mou pleon.....i ellada den eprepe kan na itan stin evropaiki enosi me tetoia miala pou kouvalame...axxx axxx ti allo na pei kapoios......kai me to vraki mono na evgene kai ena tshirt...pali ena sigkekrimeno style einai otan einai prosegmeno...kai leo ksana den paei na pei oti me to vraki deixnei oti einai sexy..ean edeixne to stithos tis..tote ne..omos den eida ego pouthena oti ta tigre leopa kanonika esorouxa theorountai kai afta simvola mias sexy eikonas...

Anonymous said...

ok re loucas entaxei gia to sexy einai edw pou ta leme, asxeto an den to vlepeis esy k go!(lol).alla einai kai wraio san styling kai den katalavaino pragmatika ti tous xalaei.ta shorts stin pyra itan pio apokalyptika.i vissi kakogousti den ipirkse pote oute k twra afto einai sigouro.

Anonymous said...

PAIDES I OLI EIKONA POU BGAZEI I ANNA STO CLIP EINAI POLU SEXY XORIS NA EINAI PROSTUXO. ME TO FOREMA EINAI GUNAIKARA K TI PODARES A? OSO AFORA TO BRAKI DEN TO BRIKA KA8OLOU PROSTIXO K EPIDI OLO TO CLIP EINAI TOSO ORAIO DEN STA8IKA STO BRAKI OPOS DEN STA8IKE K KANEIS ALLO EKTOS APO AUTO TO BLOG!
AN EINAI DUNATON!! EDO STO MHN PSAXNEIS THN AGAPH BGHKE GYMNH K DEN HTAN KA8OLOU PROSTUXO!!! APENANTIAS HTAN POLU KALUTEXNIKO K ISOS APO TA KALUTERA CLIPS THS ANNAS EVER!!!

loucas said...

akrivos afto ithela na toniso kai ego...oti den einai prostixo oute ipotimitiko pou fenete to vraki..isa isa......ena vraki den sockarei tin simerini epoxi..ean einai dinato

Anonymous said...

Oxi, ena vraki den schockarei tin simerini epoxi, ayto omws den simainei oti kai tairiazei se mia gynaika 52 etwn. I Anna einai mia wraia gynaika me kaligramo kormi. Stin ilikia ayti i sexualikotita exei pio noima otan einai ligotero emfanis. Otan ginetai me toso emfani tropo katantaei apelpistiki. Ayto pou egw vlepo einai mia mesokopi gynaika pou apegnosmena prospathei na deiksei ston kosmo oti den tin exei parei akomi i katw volta. Sto simeio ayto tis karieras tis i Anna tha eprepe na noiazetai gia alla pio simantika pragmata. Anna you are more than a piece of ass.

loucas said...

diladi otan sinomilikes tis tragoudistries vgenoun me to vraki opos i madonna as poume.....paei na paei oti einai kai afti mia mesokopi gineka pou propathei na apodeiksei ston kosmo oti den exei teleiosei akomi? 51 einai i anna 51 kai i madonna.......
diladi exei sxesei i ilikia diladi? ti taboo.......kala sinelthe ligo esi...i vandi as poume 10 neoteri apo rin anna einai...den exoun ka megali diafora kai vgenei me to vraki..afti einai nea akomi diladi?

thimomeni Katina said...

Kala! Mia kouventa eipame! I Vissi den einai mia opoiadipote gynaika kai poso mallon den mporeis me TIPOTA na ti xaraktiriseis "mia mesokopi gynaika"!!!!! Gia onoma! Mesokopi einai i geitonissa mou pou einai stin ilikia tis Annas trigyrw, xontroula kai den mporei na parei ta podia tis sxedon! Mi ta isopedonoume ola!
Alla, kata ti gnomi mou, den xreiazotan to sigkekrimeno "stil" pou leei ki o glykos mou Loucas, na to efarmosei kai sto en logw clip pou einai teleio kata t alla ki apolyta tairiasto san atmosfaira me to tragoudi!

loucas said...

thimomeni katina..oreo username...hehe

loucas said...

pantos xairomai pou i anna ksefige apo afto to ksantho...pio orea einai tora me to pio skouro malli.....etsi opos to exei tora pistevo tis paei ganti....

thimomeni Katina said...

Thank U Loucas! Ki emena oso pio skouro, toso pio poly mou aresei stin Anna! Kai tin kanei kai poly neoteri ap oti to ksantho! Na pou simfonisame se kati telika! :p

loucas said...

ma afto einai mia antikeimeniki apopsi..den tha mporousame na diafonisoume se kati tetoio.... elpizo to vraki na min ginei moda..kai na vlepoume oles to summer me ena vraki na trexoune..

Anonymous said...

oraio tha tan apla den exoun oles ta podia tis annas!vlepontas to on a night like this diapistosa oti afto pou gia mas einai wraio gia thn anna,gia kapoion pou einai exw k den tin exei xanadei mporei na min einai exisou wraio.nomizw oti afti ti stigmi i anna exei tin pio widely accepted eikona ever kai na sinexisei etsi!kai xekollate epitelous me to vraki!

Anonymous said...

- Αν ζούσε ο Φρέντυ Γερμανός σήμερα και έβλεπε το πρόγραμμα στο σύνολο των καναλιών,πιστεύετε ότι θα ήταν ευχαριστημένος;

«Πιστεύω ότι θα ένιωθε πως ο ίδιος δεν έχει θέση σε αυτό το τηλεοπτικό τοπίο, ότι περισσεύει. Οχι όμως με διάθεση επικριτική. Ηταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ δημοκρατικός. Δεν κατέκρινε ποτέ τίποτε. Οταν εγώ κατέκρινα πρόσωπα και πράγματα μού έλεγε: “Σταμάτα, βρε κοριτσάκι μου, τις μεγαλοστομίες και μην κρίνεις κανέναν, γιατί όλοι κάνουν τη δουλειά τους τόσο και όσο μπορούν”. Είχε διάθεση χιουμοριστική. Εχει αλλάξει η τηλεόραση από το ΄70 που μεσουρανούσε ο μπαμπάς μου, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθαινε και κάποιο σοκ! Θα γελούσε με κάποια προγράμματα και κάποια άλλα δεν θα τα έβλεπε». - Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνετε ένα τοκ σόου σαν το «Αλάτι και πιπέρι»;

«Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και μάλιστα το έχω συζητήσει κατά καιρούς με πολλούς διευθυντές καναλιών. Ολοι με κοιτάζουν με τρυφερότητα και μου λένε: “Εχεις δίκιο, ίσως το κάνεις στο μέλλον κάποια στιγμή” και μου χτυπούν την πλάτη με κατανόηση. Το φοβούνται και ίσως έχουν δίκιο. Οταν το έκανε ο μπαμπάς μου ήταν άλλη εποχή και στο ίδιο πλατό φιλοξενούσε τον Γκιωνάκη, τον Κωνσταντάρα, τον Μουστάκα, τον Ξενίδη. Θεωρείτε ότι αυτό σήμερα είναι εφικτό; Μάλλον όχι».

- Εσείς ποιους θα καλούσατε; «Εγώ θα σας πω ποιους θα καλούσα, εκείνοι όμως θα έρχονταν; Θα καλούσα τη Βίσση, τον Ρέμο, τον Ρουβά, τον Χατζηγιάννη και τον Γιάννη Πάριο. Θα έρχονταν; Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί το “Αλάτι και πιπέρι” αλλά παραμένει όνειρό μου».

- Θα συνεχίσετε να παρουσιάζετε την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και την επόμενη σεζόν;

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός απροόπτου- γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη απρόοπτα. Από τις κουβέντες που έχω κάνει ως σήμερα με το κανάλι, έχουμε πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσουμε και του χρόνου».

- Με την ίδια ομάδα και την ίδια φιλοσοφία;

«Με την ίδια φιλοσοφία σίγουρα, γιατί μια πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Με την ίδια ομάδα, θέλω να πιστεύω, όσον αφορά τα βασικά. Αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές, δηλαδή αν κάποιοι από την παρέα έχουν μια καλύτερη πρόταση, θα είναι μικρές, θέλω να ελπίζω. Με έχουν ενημερώσει σε φιλικό επίπεδο και off the record κάποιοι ότι θα αποχωρήσουν, οπότε δεν θέλω να τους αποκαλύψω. Η Σίσσυ κι εγώ παραμένουμε γιατί δέσαμε ενώ μας πάει πολύ και αυτό που κάνουμε».

- Τι σας τρώει περισσότερο χρόνο; «Η τηλεόραση. Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν έχει σημασία. Οσοι μπορούμε να κάνουμε το χόμπι μας δουλειά, είμαστε ευλογημένοι. Με εξοργίζει να ακούω τραγουδιστές, ή ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά μας, να λένε ότι βαριούνται να πάνε στη δουλειά! Τι να πει αυτός που ξυπνάει στις 5 το πρωί και πηγαίνει στην οικοδομή! Τρομερά αλαζονικό και απαράδεκτο».

- Εχετε ασχοληθεί με τη Γιουροβίζιον. Γιατί πιστεύετε ότι η Αννα Βίσση έπαθε μεγαλύτερη ζημιά απ΄ ό,τι ο Σάκης Ρουβάς;

«Δεν συμφωνώ. Η Αννα Βίσση, όταν πήγε στη Γιουροβίζιον, μας είχε αποδείξει τι άξιζε επαγγελματικά. Παραδέχθηκε ότι την έπιασε το πατριωτικό της. Επειδή θα γινόταν και στην Αθήνα ο διαγωνισμός, είχε ενθουσιαστεί. Η ίδια παραδέχθηκε ότι ήταν κάτι που δεν υπήρχε λόγος να το κάνει. Εχει διαφορά από το “έκανε λάθος”. Η Γιουροβίζιον είναι ένας διαγωνισμός για νέα παιδιά. Κανένας Σάκης και καμία Βίσση δεν έχουν κανέναν λόγο να πάνε και να περάσουν εξετάσεις, που τις έχουν περάσει προ πολλού, παίρνοντας αυτό το ρίσκο».

Anonymous said...

katarxin i anna dn eine 52 alla 51!!!defterts annas ts pane parapano apo ti stn madonna ka9os ehi podares eno ts madonna eine san t antra!!episis min vriskete panta saxla logia na perigra4ete kt toso mi proklitiko apo ti stigmi p alles vgenun sxedon gimnes mn sas po gimnes ara na skefteste prn lete kt..yiotavissiki!=]

Anonymous said...

kai 9a simfoniso me t natalaki..i anna dn ftei gia ot egn apla i9ele na kani ts ellines alla kai ts kipriou perifanus..kai an pote 9a ekane aftn tn ekpompi 3ana pistevo 9a eskize..yiotavissiki=]

Anonymous said...

Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Η Τραγουδίστρια θέλει να γίνει ηθοποιός. Θα προσπαθήσει να παίξει στο Sex and the City, τη συνέχεια. Έχει ήδη μιλήσει με του παραγωγούς για αυτό το ενδεχόμενο και φαίνεται ότι θα κάνει ένα μικρό ρόλο. Δεν αποκλείεται όμως να τη δούμε και σε μεγάλο ρόλο της ταινίας, όλα θα εξαρτηθούν από τις συνομιλίες που θα κάνει. Μιλάμε για την…


Victoria Beckham. Είναι και η Αννα Βίσση που λένε ότι θα τη δούμε σε αυτήν την ταινία να παίζει το "Απαγορευμένο" σε ένα πιάνο bar.

Anonymous said...

το κανενας ομως της αννας...ηταν κοπια ενος τραγουδιου της βανδη

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=gpNTFO8tVlU

Anonymous said...

akouste tin akatamaxiti elxi...to trito tragoudi sto vifeo idio me to kanenas...antigrafara tis annas...

Anonymous said...

πορειτε να μην μενετε αδρανεισ....βαλτε τη νεα αναρτηση του yupi.gr

Το πρώτο δημοσίευμα που τις ήθελε σε κόντρα -με αφορμή τις ομοιότητες στην εξωτερική τους εμφάνιση- βγήκε το καλοκαίρι του 1998, όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε στα Αστέρια και η Δέσποινα Βανδή στο Ribas. Τον επόμενο χειμώνα (1999), η πρώτη έφυγε στο Λονδίνο και η δεύτερη εμφανίζονταν στο Γκάζι (στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν την περασμένη χρονιά η Άννα Βίσση). Οι μέχρι τότε συνεργάτες της Άννας Βίσση, ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός και ο σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης, συνεργάστηκαν με τη Δέσποινα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα Μέσα που ήθελαν την Άννα θυμωμένη μαζί τους - έκτοτε δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί τους. Για την ακρίβεια, το 2000 ο Παντελιδάκης αποπειράθηκε να συνεργαστεί με τη Δέσποινα στο Rex και με την Άννα στο Fever. Μόλις το έμαθε όμως ο Καρβέλας τον απέλυσε, παρόλο που τα σκηνικά ήταν σχεδόν έτοιμα!


Η Δέσποινα Βανδή δήλωνε τότε στο DownΤown: «Η Άννα Βίσση είναι τριάντα χρόνια στο τραγούδι ενώ εγώ δεν είμαι καν τριάντα χρονών» ανοίγοντας έτσι μια πληγή, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανοιχτή.



Αργότερα, όταν η Άννα συνεργάζεται επί σκηνής με την Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα αιωρείται πάνω από τους θαμώνες του Rex ερμηνεύοντας το πιο εμπορικό single όλων των εποχών (Υποφέρω). Η Καίτη δηλώνει ειρωνικά στον Χατζηνικολάου : «Εμείς ούτε θα πετάμε ούτε θα κολυμπάμε, θα τραγουδάμε».



Η κόντρα κορυφώνεται το Δεκέμβρη του 2001 όταν η Δέσποινα εμφανίζεται στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του δήμου Θεσσαλονίκης με το περιβόητο κόκκινο φόρεμα του Lacroix που φοράει η Άννα σε εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού. Λίγο μετά η Δέσποινα εμφανίζεται στην απονομή τετραπλής πλατίνας για το «Γεια» στο Central που ανήκει στο συνέταιρο της Άννας στο Pomodoro, Χρύσανθο Πανά.



To 2004, o Νίκος Καρβέλας πυροδοτεί ξανά την κόντρα λέγοντας: «Η Δέσποινα αντιγράφει χρόνια την Άννα Βίσση. Είναι η πιο καλή μίμος της Άννας, της δίνω συγχαρητήρια». Το 2005, η κόντρα ανατροφοδοτείται, καθώς το τραγούδι «Κανένας» της Βίσση θυμίζει το «Ακαταμάχητη Έλξη» που είχε τραγουδήσει πρώτη η Βανδή. Η Άννα απαντάει: «Οι νότες είναι εφτά, λογικό να μοιάζουν κάποια κομμάτια μεταξύ τους, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Φοίβος και άλλοι συνθέτες έχουν αντιγράψει τον Καρβέλα». Και συνεχίζει: «Δεν νομίζω ότι θα συζητούσα την πρόταση για να σχήμα Βίσση-Βανδή, επειδή έχω ξεφύγει πολύ από τη λογική να κάνω obviously εμπορικά πράγματα».



Έκτοτε η κόντρα συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Πριν από λίγες μέρες, ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε στο «Κους Κους» του Alpha ότι στα βραβεία του MAD, στις 24 Ιουνίου, θα παρευρεθούν και οι δύο Ελληνίδες σταρ. Σύμφωνα όμως με φήμες που κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Δέσποινα ήταν έτοιμη να ακυρώσει την εμφάνισή της στο θέατρο Βράχων λόγω έλλειψης χρόνου. Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με την ίδια, μας διαβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα παρευρεθεί κανονικά, αλλά θα παρουσιάσει και για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι, που έχει γράψει ο Φοίβος!



Την επόμενη εβδομάδα η Δέσποινα θα μετακομίσει με την οικογένειά της στο νέο της σπίτι στο Κεφαλάρι και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους Goin' Through (οι οποίοι πλαισίωναν την Άννα στην τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!).



Οι διάσημοι σχολιάζουν τη επερχόμενη συνάντηση Βίσση- Βανδή:


http://www.yupi.gr/gossip/c10279/Bandh_VS_Bissh.html

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=LbgTyfthNt0


http://www.youtube.com/watch?v=0tBfBEpuU5U

Anonymous said...

akouste ayto to tragoudi tis annas.......http://www.youtube.com/watch?v=CU0LgUCXBPY&feature=related

Anonymous said...

paidia to mesa sou twn stavento exei 3.000.000 views


http://www.youtube.com/watch?v=dWmEovIhmTc&feature=related

carvi said...

meta to apagoreymeno kai to parelthon seira exei to stin pyra.......to video clip parousiazei provlima stin provoli tou sto youtube...........

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=_LVnXDwqII8

loucas said...

to gnorizoume to tragoudi..ksanagirisa agapite anonime..kai pistevo oloi oi fan to gnorizoun..etsi?

Anonymous said...

To KSANAGYRISA apistefto kommati! Den ksanagrafontai tetoia tragoudia! Oute tragoudiountai! Vissi kai Karvelas, Karvelas kai Vissi! Einai toooooosoi oi logoi pou tous latrevoume!

Anonymous said...

PAIDIA VRIKA ENA SITE POU EXEI KAPOIA LIVE TIS ANNAS

http://www.gamato.info/details.php?id=ae77e1ac4b5dfcd5e20bd59bf654d6fc1fa99a8d

Anonymous said...

Anna Vissi on ''Sex & The City 2''

The Greek representative of 1980 and 2006 (also for Cyprus in 1982) is about to have a part in the sequel of Sex and the City as yupi.gr revealed today. She is going to perform at a piano bar. She is going to perform the English version of her song "Apagorevmeno" under the title "Crime". This is happening due to her close collaboration and friendship with the stylist of the movie, Patricia Field.



NOTE: you see a teaser of the videoclip as the song has been not allowed on free air in the Greek YouTube

Anonymous said...

http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=5877

Anonymous said...

Anna Vissi lands cameo on 'Sex and The City 2'

--------------------------------------------------------------------------------

CYPRIOT SENSATION Anna Vissi lands cameo on 'Sex and The City 2'.

The film set for release in 2010, sees the leading lady of Greek pop, perform in a piano bar scene, to star alongside, Sarah Jessica Parker. The City actress admits to being a huge admirer of the singer.

Some Anna Vissi Trivia

Did you know?


Quote:
She has a white maltese dog that travels everywhere with her called "Vanilla"

Her daughter Sophia Karvelas is an actress and lives in New York City.

After a concert she gave in California one LA critic described her stage presence as "a cross between Madonna, Céline Dion and Melina Mercouri.

he only eats organic products, exercises daily, loves going to the movies and her only weakness is popcorn.

She Graduated from Kypseli 60th High School.

Anna is Good friends with "Sex and the City" (1998) costume designer Patricia Field, who happe

Anonymous said...

http://www.lgr.co.uk/forum/showthread.php?p=181

Anonymous said...

I Anna tha tragoudaei se ena bar kai kati trexei sta gyftika. Ksypniste pia apo ton lithargo ston opoion exete pesei. Yparxoun pio simantika pragmata ston kosmo apo tin Anna Vissi kai tis Sarah Jessica Parker.

Anonymous said...

Ki esy pou exeis politikes, koinwnikes kai alles polles anysyxies pliktrologises anna-vissi.blogspot gia na tis ekfraseis? Ante re noumero pare dromo kai trava sti Malea sou.

Anonymous said...

PSIFISTE KSANNA KAI KSANNAAAAA!

Anonymous said...

psifisa xana kai xana gia na doome ayti ti fora..eisai sti zoi mou to megalo m risko eisai looloodi sto gremo ekei se vriskw ki an eixe o thanatos zoi tha leges zisto kai esy eisai tlk agapi eisai tlk agapi
psifisa xana kai xana gia na doome ayti ti fora..

Anonymous said...

XA XA XA! TELEIO TO COMMENT -June 8, 2009 10:35 AM- !MOU KANEI ENTYPOSI PANTWS POU MPAINOUN POLY VANDIKOI EDW MESA!

loucas said...

ego sas to xo pei polles fores..einai thema psixologias....opos tin theoria tou freud fthonos peous..akrivos etsi einai kai i vandikoi me tin vissi....apo tin mia tin fthonoune..omos apo tin alli tous diakatexei enas krifos thavmasmos..afto pou sas leo einai eksakrivomeno..deste to kai logika..pos einai dinato na min tous aresei to original...kapios agorazei mia tsanta prada apomimisi epeidei he can not afford tin original...kante ton sinirmo tote vissi-vandi....

Anonymous said...

SWSTOOOOOOOOOS LOUCAS! PAIDIA MI KSEXNATE NA PSIFISETE! SE POLLES KATIGORIES GINETAI TREELI MAXI AP OTI EMATHA. STO ENTEXNO PROTEINW ARVANITAKI "DE MILW GIA MIA NYXTA"! POLY WRAIO TRAGOUDI KAI VIDEO CLIP! KAI FWNARA I ELEFTHERIA ANAMFISVITITA! SE OLA TA ALLA ANNA DAGKWTO!!! PSIFISTEEEEE

loucas said...

oposdipote arvanitaki..simfono apolita..einai fonata kai katapliktiki tragoudistria..sta ipoloipa ennoeite anna...giati na poume kai tin alitheia stis simmetoxes pou einai i anna me allous..i anna proeigeite kata poli os kalltexnis..

Anonymous said...

paidia oi vissikoi einai kryfovandikoi kai oi vandikoi kryfovissikoi

loucas said...

min to xesoume to zitima agapite mou...i vandikoi einai krifovissikoi...ego as poume pou eimai fan tis annas tosa xronia..den mpeno sta blog tis vandis kai stis selides tis na vlepo ta nea tis kai na grafo comments..sinelthe kamia fora

Anonymous said...

NAI ALLA THA YPIRXE KAPOIO TRAGOUDI TIS VANDIS POU THA SOU ARESE..EGW P.X. EIMAI VISSIKOS ALLA TA SYNTRIMIA TIS VANDI MOU ARESANE

loucas said...

den katoiko ellada agapite mou...kai den einai enimeromenos gia tragoudia tis vandi....ostoso..se afto to stil tragoudion mono i anna mou aresei..ekseteias oti exei foni...den pistevo oti mporei kapios na theorisei oti i vandi exei kali foni..apla einai ena dimiourgima tis ellinikis showbiz opos toses alles..pou siga siga tha svisei kai tha mas afisei xronous

Anonymous said...

ara xereis to tragoudi pou sou lew kai as mas les oti dn to ksereis

loucas said...

ti sxesi exei afto...den to ksero maniaaaaaa..ksero ena mono pou eixe tragudisei kai i anna kapote....ena assos

Anonymous said...

To "sta dwsa ola" les. Filaraki Vandike (mi les pws eisai Vissikos, einai geloio) kryfovissikos simainei oti dilwnw vandikos alla pou me xaneis pou me vriskeis eimai sta site kai sta video tis Annas taxa gia na vrisw, dithen gia na dw. Den tha isoun kryfovissikos an apla sou aresan kapoia tragoudia ti Vissi, xwris na noiwtheis pikarismenos pou ena toso wraio tragoudi to pe i Vissi kai oxi i dikia sou. Afto einai komplex katwterotitas. Synelthe! Gia tragoudia milame kai oxi gia politiki ideologia! I tampela Vissikos kai Vandikos einai o,ti pio geloio exw akousei pote. Allo mou aresei i mia pio poly ap tin alli ki allo na trelainomai ap to kako mou.

Anonymous said...

STO KINITO MOU EXW 250 TRAGOUDIA TIS ANNAS....DEN EIMAI VANDIKOS..AINTE AINTE

VISSIONE said...

DEN MPORON A KATALABO TON ANONUMO POU EINAIFAN THS ANNAS MEXRI THN STIGMH PPOU APOFASISE NA PAEI EUROVISSION TI SAS EPIASE ME THN EUROVISSION POU HTAN TO LA8OS EPEIDH HR8E 99; E KAI TI EGINE H ANNA HTAN POLU KALH XORIS TPT GURO THS 8A MPORUSE NA GEMISEI THN SKHNH MONO ME THN PAROUSIA THS, ISOS HTAN KOURASMENH FONHTIKA KAI DEN AP[EDOSE TA MEGISTA ALLA H ANNA EINAI H ANNA KAI THN AGAPAME KAI THN STHRIZOUME KAI AUTO ME THN EUROVISSION TRABH3E POLU GIATI DEN PESANE NA FANE KAI TON ROUBA TORA; THN KALOMOIRA KAI TON SARPEL TOUS EUXARISTHSAN KA8OLOU GIA TIS 8ESEIS POU PHRAN; OXI BEBAIA OLOI ME THN ANNA TA EXETE KAI OSO KAI NA NOMIZETAI OTI TO EKANE GIA PROSOPIKH PROBOLH KANETE LA8OS H ANNA EINAI AU8ENTIKOS AN8ROPOS KAI FUSIKA THN TIMHSE TO GEGONOS NA EKPROSOPHSEI THN ELLADA STHN ELLADA MESA KAI ETSI DEKTHKE EXEI KAI AUTH TIS ANASFALEIS THS KAI OPOS OLOI THN KOLAKEUEI TO GEGONOS KAPOIOI NA ANAGNORIZOUN TO TALENTO THS KAI AN THS ZHTOUN AN SUMMETASXEI STO DIAGONISMO...........

KAI OSO GIA TO CD KAI AEGO TO BRISKO MIA XARA KAI DEN PEIRAZEI POU DEN POULHSE TA TRAGOUDIA 8A MEINOUN DEN EINAI KA8OLOU TRIMHNA EMPORIKA KOMMATIA