Wednesday, June 3, 2009

Βίσση- Βανδή, Για πρώτη φορά μαζί στα βραβεία του MAD!

Κάθε απονομή των βραβείων του MAD συζητιέται πολύ ενώ απογειώνει πολλά τραγούδια κάνοντάς τα επιτυχίες. Στη φετινή απονομή τα φλας και οι κάμερες θα πέσουν πάνω στις δύο μεγαλύτερες σταρ της Ελλάδας. Άλλωστε για πρώτη φορά θα βρεθούν και οι δύο στην ίδια απονομή.

Τα προηγούμενα πέντε χρόνια, όταν η Άννα Βίσση εμφανιζόταν στη σκηνή για να τραγουδήσει, η Δέσποινα Βανδή έλειπε από την απονομή, και αυτό συνέβαινε και αντίστροφα. Φέτος, η Άννα θα τραγουδήσει μαζί με τον Νταν Ουίλσον και η Δέσποινα θα την παρακολουθήσει. Ακόμη δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνει η Δέσποινα Βανδή, αλλά το γεγονός ότι θα βρεθούν Βίσση και Βανδή στην ίδια απονομή αποτελεί, ούτως ή άλλως, είδηση.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στην εκπομπή «Κους Κους» και αποκάλυψε κάποια από τα ονόματα που θα εμφανιστούν. Η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου θα είναι εκεί, όπως και ο Σάκης Ρουβάς στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη Eurovision.

Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Άννα και η Δέσποινα θα βρεθούν στον ίδιο χώρο. Το 2005 είχαν εμφανιστεί, με διαφορά λίγης ώρας, στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου για τα 10 χρόνια του Nitro. Οι άνθρωποί τους είχαν φροντίσει τότε να τις κρατήσουν σε απόσταση, ώστε να μην έχουν καν οπτική επαφή μεταξύ τους. Όταν μάλιστα κάποιοι κοινοί τους φίλοι αποπειράθηκαν να τις συστήσουν, ο Ηλίας Ψινάκης που συνόδευε τη Δέσποινα, τη φυγάδευσε κυριολεκτικά έξω από το κλαμπ, πριν η ίδια καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν η εποχή που ο Ηλίας δεν μιλιόταν με την Άννα, αν και οι δυο τραγουδίστριες ήθελαν να γνωριστούν!

from http://www.yupi.gr/gossip/c10235/Bissh-_Bandh.html

funny interesting videos

4 comments:

Anonymous said...

AM IN

Anonymous said...

OI DYO VAMPIRES KTYPOUN KSANA.

Anonymous said...

yes annoula despoina mazi

Anonymous said...

Den to polypistevw. Apokleietai na einai kai oi dyo ston idio xwro. kapoia dikaiologia tis tekeftaias stigmis tha profasistei mia apo tis dyo gia na mi paei.