Wednesday, September 2, 2009

Anna Vissi- OK magazine - 02/09/2008

5 comments:

Anonymous said...

to kapce i thea to nici....
oloi cti pira itan....

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση επιστρέφει για τα καλά και δισκογραφικά αλλά και στην αθηναϊκή νύχτα!

Ετοιμάζει επανακυκλοφορία του πλατινένιου "Απαγορευμένου" με 4 νέα τραγούδια. Τα δυο από αυτά είναι του Alex Papaconstantinou, που είναι κ σύνθετης της «Πυρράς». Στο τρίτο τη μουσική έχει γράψει η Άννα, ενώ το τέταρτο... παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού θα είναι και ο τίτλος του show, του οποίου η έναρξη υπολογίζεται στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου...

Μαζί με την Άννα θα είναι οι «Μπλε» - κάτι που η Άννα είχε πει με έμμεσο τρόπο στη συναυλία της στην Πάρο - ο Γιώργος Σαμπάνης και η αρχοντορεμπέτισσα, Μαριώ.

Η Άννα Βίσση για άλλη μια φορά επενδύει σε ένα σχήμα φαινομενικά αταίριαστο, όπως και την τελευταία της φορά στο Βοτανικό με το Δημήτρη Κοργιαλά, τη Δέσποινα Ολυμπίου και τους Goin' Through...

Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το νέο video clip για το τραγούδι "Από Μακριά κι Αγαπημένοι" σε σκηνοθεσία πάλι της Christin Crokos. Τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει το «Απαγορευμένο - Summer tour» σε dvd σκηνοθετημένο πάλι φυσικά από την Crokos.

Από τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο και τα πρώτα αγγλόφωνα κομμάτια του δίσκου που θα βγει στις αρχές του 2010.

Όσο για το Ηρώδειο.... Η Άννα θα είναι εκεί την άνοιξη του 2010!

Anonymous said...

Trellainomai gia arxontorempetises, ti oraios titlos timis ki aftos. Mario i arxontorempetisa. Oneiro.

Anonymous said...

eyxaricto... to en logo arthro to egrapca ego... mf.

Alex (w3r) :-P said...

ANNA VISSI