Sunday, November 22, 2009

Η αφιέρωση της Άννας Βίσση στην μητέρα της

Οικογενειακή ήταν η βραδιά της Πέμπτης στο "Αθηνών Αρένα". Η Άννα Βίσση ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς εκτός από την ανηψιά της Βέρα Μπούφη, που πτραγουδάει μαζί της, στο μαγαζί βρίσκονταν, τόσο η μητέρα της, όσο και η κόρη της, Σοφία αλλά και η αδερφή της, η Νίκη. Από την ώρα που η Άννα βγήκε on stage κοιτούσε σχεδόν συνέχεια την μητέρα της στα μάτια καθώς έβλεπε το νέο της πρόγραμμα για πρώτη φορά και είναι πάντα ο πιο αυστηρός κριτής της. Η Άννα Βίσση έχει τεράστια αδυναμία στην μητέρα της και δεν το κρύβει. Της αφιέρωσε μάλιστα από μικροφώνου και μια από τις τελευταίες της επιτυχίες, το "Αλήτισσα Ψυχή".

gossip-tv.gr

5 comments:

Anonymous said...

Μία ακόμα βραδιά διασκέδασης πέρασε χθες ο Αντώνης Ρέμος στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση. Ο τραγουδιστής βρέθηκε πολύ αργά στο μαγαζί, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, όμως παρά το προχωρημένο της ώρας το κέφι δεν άργησε να πάρει φωτιά. Ο Αντώνης φυσικά δέχτηκε την πρόσκληση της Άννας να πάρει μικρόφωνο και να τραγουδήσουν μαζί αγαπημένες επιτυχίες. Μάλιστα, οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ντουέτα τους αλλά και ερμηνείες του Αντώνη για περίπου τρία τέταρτα της ώρας. Θα μπορούσαν να συνεχίσουν και αργότερα, όμως κάποια στιγμή το νυχτερινό κέντρο έπρεπε να ρίξει αυλαία λόγω της προχωρημένης ώρας. Το θέμα είναι όμως πως το happening ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν παρόντες με τη βραδιά να κλείνει μέσα στο κέφι.

Anonymous said...

Gamwto, imoun tin proigoumeni mera ekei, to exasa afto! Loipon, kata kairous exw grapsei ki egw oti diafwnw me kapoies epiloges tis Annas. Alla, eilikrina: Einai i triti fora pou ti vlepw live. I prwti itan sto Votaniko, i defteri to kalokairi se synavlia, kai triti twra. Kathe fora kai kalyteri, me oli ti simasia tis leksis. Kat arxas fwnitika!!!!! Sto Votaniko eixa enthousiastei alla twra den exw logia. Moiazei i fwni tis newteri, toulaxiston 10 xronia. Yparxei "lifting fwnitikwn xordwn"? ti kanei pia i gynaika??? Ftoy mi ti matiaksw! Apistefti!!! Perasa yperoxa kai pragmatika: Moiazei san na parakoloutheis to programma apo 3-4 magazia ki oxi apo ena mono!!! Ki ola demena metaksi tous!!!
Kai oi Mple yperoxoi, alla i Mariw einai ki afti APISTEFTI!!!! Den perimena na denoun toso apsoga, oute oti tha mou aresan toso varia tragoudia! Otan eixa akousei gia ti synergasia tous, eixa ksinisei ligo alla twra lew 1000 BRAVO!!!!! I gynaika einai Kallitexnara kai mpravo sti Vissi pou de masise na kanei toso diaforetiki synergasia! Den exw kati kako na pw ki as epsaksa!

Osoi tin katakrinete kata kairous, den exete para na pate na deite! To programma tis einai i Apolyti Apantisi gia ola!

Anonymous said...

akrivws!deite tin kai meta ta leme gia to an einai swstes oi epiloges tis

klv said...

Και εγω αν ειχα μια τετοια κορη θα ημουν πολυ υπερηφανη γι'αυτη.

Anonymous said...

Ήρθε από την Κύπρο για να δει το σόου!


H Άννα Βίσση αφιέρωσε το «Αλήτισσα Ψυχή» στη μαμά της, Σοφία, η οποία ταξίδεψε από την Κύπρο αποκλειστικά για την κόρη της, προκειμένου να παρακολουθήσει το σόου, που κάνει στο «Αθηνών Αρένα»!Η μαμά της κατασυγκινήθηκε και φυσικά, σιγοτραγουδούσε το υπέροχο αυτό τραγούδι της κόρης της, Άννας.




Απίστευτο για την κυρία Σοφία να πηγαίνει για ξενύχτι, αλλά αν έχεις μια τέτοια κόρη, θυσιάζεις τα πάντα!
Εξ ου και το τραγούδι, αν έχεις αλήτισσα ψυχή δε σκέφτεσαι τις συνήθειες και το βόλεμά σου, αλλά κοιτάς πώς να ευχαριστιέσαι την κάθε στιγμή!Περήφανη λοιπόν και πάλι η μανούλα της Άννας, γιατί καταχειροκροτήθηκε κι εκείνη μαζί με το παιδί της. Να φανταστείτε ότι οι fan της τραγουδίστριας την έπιαναν και τη φιλούσαν! Δεν το πίστευαν!