Tuesday, December 29, 2009

Ευχές δια... στόματος Άννας Βίσση

Τις δικές της ευχές με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έδωσε η Άννα Βίσση σε όσους αγαπά αλλά και σε όσους την αγαπούν... δηλαδή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η τραγουδίστρια ευχήθηκε πάνω απ΄ όλα υγεία καθώς όπως είπε “Την ώρα που μας λένε να λέμε ευχές πρώτα μας έρχεται το “υγεία” που δεν είναι και τυχαίο ούτε και χαζό να λέει κανείς υγεία. Είναι έξυπνο και το πιο σοφό γιατί χωρίς αυτό όλα τ' άλλα που θα ευχηθούμε θα πάνε στράφι”. Εκτός από αυτό όμως μέσα από την συχνότητα του Star η Άννα Βίσση συμπλήρωσε “ Θα ήθελα να δω περισσότερη ευγένεια στον κόσμο, περισσότερη θετική ενέργεια Να αγαπάμε όχι μόνο τους δικούς μας ανθρώπους, τους συνεργάτες μας, αυτούς που δουλεύουμε μαζί τους, να χαιρετάμε τον κόσμο στο δρόμο, να λέμε “καλημέρα”, “γεια σας τι κάνετε”... Γενικά να χαμογελάμε κι από μέσα κι απ έξω”. Αν και οι γιορτινές ημέρες θα την βρουν on stage, η ίδια αποκάλυψε πως θα περάσει οικογενειακές γιορτές με την κόρη της Σοφία η οποία βρίσκεται αυτό ν τον καιρό στην Αθήνα ενώ είπε “Μακάρι να μπορούσα να την πάρω να πάμε στην μαμά μου στην Κύπρο”.

gossip-tv.gr
star.gr

4 comments:

Anonymous said...

@ Aυτή είναι star... H Άννα Βίσση στην εμφάνιση της στον Καφέ της Βασίλισσας της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη και θα μαγειρέψει και θα αναλύσει τα άστρα μαζί με την οικοδέσποινα και την Άσυ Μπήλιου και θα τραγουδήσει live και θα απαντήσει σε ερωτήσεις διάσημων ανθρώπων -ανάμεσα τους και η άσπονδη φίλη της Δέσποινα Βανδή και η Αννίτα Πάνια- ενώ σε ζωντανή σύνδεση θα μιλήσει ο Νίκος Καρβέλας.

Anonymous said...

den ksero pote ine afti i foto, alla i mpotes pou forai ine i teleftea leksi stin moda

Anonymous said...

Επιπλέον, το πιο λαμπερό X FACTOR live show της χρονιάς φιλοξενεί και την πιο λαμπερή special guest: την Άννα Βίσση. Απολαύστε την εντυπωσιακή επιστροφή της μεγαλύτερης Ελληνίδας σταρ, ζωντανά στη σκηνή του X FACTOR! Πλαισιωμένη από μία εξαιρετική ομάδα χορευτών, η Άννα Βίσση μας προσφέρει μια γεύση από το μοναδικό Fabulous show της, που ανατρέπει για άλλη μια φορά τα δεδομένα!

Ετοιμαστείτε για το πιο γιορτινό, το πιο μαγικό X FACTOR live που είδατε ποτέ. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1. Χ-ασφαλίστε εισιτήριο!

Anonymous said...

dan exo logia na po!!!!!!!!!