Tuesday, September 28, 2010

Άννας Βίσση - Το ντοκιμαντέρ στον Alpha, άνοιξη 2011

Τις τελευταίες ημέρες δεκάδες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ντοκιμαντέρ με θέμα την καθημερινότητα της Άννας Βίσση θα αρχίσει να προβάλλεται από αυτή την εβδομάδα μέσα από το annavissilive.com!

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από τη συχνότητα του Alpha την άνοιξη του 2011 και το βίντεο το οποίο, όπως έγραψε η Άννα στο twitter της, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη στο annavissilive.com θα είναι ένα μήνυμα της Άννας προς τους fans της! ...


Άλλωστε, το annavissilive.com δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το fannatics με σκοπό να μοιράζεται η Άννα με τους fans της όσα συμβαίνουν γύρω της.

Αυτό, που μένει να δούμε είναι αν η Άννα στο μήνυμα της θα μας αποκαλύψει και το νέο της look.

Η αλήθεια για το reality της Άννας! - fannatics.gr - Anna Vissi Official Fan Club

2 comments:

Anonymous said...

opote opios eixe pei oti den tha pezei ston altha kanei lathos.....

Anonymous said...

Καραμέρος-Χαριτάτος Vs Μενεγάκη: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;
Δημοσιεύθηκε: 28.09.10 10:10

Γιώργος Καραμέρος- Σπύρος Χαριτάτος Vs Ελένη Μενεγάκη! Ant1 Vs Alpha! Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στις ηλικίες 15-44 στην πρεμιέρα των εκπομπών τους; Η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της «Καφές με την Ελένη»! Η Ελένη Μενεγάκη στο γενικό σύνολο σημείωσε 24% και έφθασε σε τέταρτο 25,1%, ενώ το δίδυμο στον Ant1 έκανε 21,2% και έφθασε σε τέταρτο 25,3%. Στις ηλικίες 15-44 η Ελένη έκανε 30,3% και έφθασε σε τέταρτο 35,3% και ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο στον Ant1 σημείωσαν 20,9% και έφθασαν σε τέταρτο 24,1%.