Wednesday, September 1, 2010

Βίσση- Ρουβάς: Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Ομολογουμένως, είναι το σχήμα που έχει τραβήξει την προσοχή όλων από τη μέρα που ανακοινώθηκε.

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκονται την ερχόμενη σεζόν στο «Αθηνών Αρένα» σε μία σύμπραξη που, αν μη τι άλλο, έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία! Οι πληροφορίες του Yupi αναφέρουν πως η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου. Γι' αυτό το λόγο μάλιστα η Ελληνίδα σταρ επιστρέφει σε λίγες μέρες από την Αμερική.

Η Άννα έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει το σόου που θα παρουσιάσει, καθώς, όπως έγραψε και η ίδια στο Twitter, έκανε συναντήσεις με μια νέα χορογράφο στο Λος Άντζελες. Όσο για τον Σάκη, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και εκείνος την προετοιμασία, αφού είναι και εκείνος ενθουσιασμένος με τη συνεργασία τους.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Άννα και ο Σάκης θα βρεθούν στην ίδια σκηνή — η πρώτη φορά ήταν το 1997 στο «Χάος», όπου η αποδοχή του κόσμου ήταν και τότε εντυπωσιακή.

Yupi .gr

5 comments:

Anonymous said...

30 oktovriou tha gini ... :P


kati parapano kseroume lol

Anonymous said...

16 tracks θα περιλαμβανει το νεο ελληνικο cd της Αννας,που θα ειναι στα δισκοπωλεια γυρω 15 Οκτωβριου,πριν την εναρξη των εμφανισεων Αννας Βισση-Σακη Ρουβα στο"Αthinon Arena"!!!

Anonymous said...

makari na isxi afto me ta 16 tracks.
apo tin ali re pedia emena mu fenete pos gia proti fora den vgikan fimes gia to album.i diaroes titlon ktl.
aporo afti pu ta vgazan ola stin fora ti pathan.
pantos kalitera na min mathume tpt afti tin fora.makari na akusti ena promo ke na vgi to cd ke na exume agonia otan to valume na pexi.sto proigumeno xerame sxedon ta panda.stixus titlus stil ola.den mu aresi katholu afto

Anonymous said...

Back from an amazing trip in Mexico!!! how is everyone.....helllllooooo!!! filakia and see you soon in Greece....xxx

Anonymous said...

SIGA TO SXHMA