Tuesday, September 21, 2010

Οι τηλεοπτικές πρωινές εκπομπές αρχίζουν, και θέλουν Άννα Βίσση

Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζουν οι πρωινές εκπομπές στα τηλεοπτικά κανάλια. Τα πιο κάνω βίντεο είναι από παλαιότερη εκπομπή με την Ελένη Μενεγακη την περίοδο που τραγουδούσε με τον Σάκη Ρουβα στο Χάος.


Mε την Ελένη Μενεγακη θα εμφανίζεται και η Χριστίνα Πολίτη την φετινη χρονια (πολύ καλή φίλη με την Άννα, ενώ η Άννα πρόσφατα βάφτισε το παιδί της Χριστίνας)

Και φέτος έγιναν στην Άννα διάφορες προτάσεις για να δώσει το παρόν της τόσο στην έναρξη όσο και για παρουσίαση της δουλειάς της στο Αθηνών Αρένα.

Θα δούμε τα αποσπάσματα από το Χάος να επαναλαμβάνονται και φέτος, αλλά αυτή τη φορά στο Αθηνών Αρένα ?...

2 comments:

Anonymous said...

Αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να έχει «βγάλει» τα έπιπλα του σπιτιού του σε αγγελία προκειμένου α εξασφαλίσει τα προς το ζην και να καλύψει τις απλήρωτες επιταγές ο Τάκης Κουβατσέας. «Δεν ισχύει τίποτε. Όλα είναι ψέματα και δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο γι αυτό το θέμα» δήλωσε στο star ο πρώην ντράμερ της Άννας Βίσση, ο οποίος όμως αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν βρίσκεται ή όχι στο Los Angeles αυτή την περίοδο.


Read more: Τάκης Κουβατσέας: «Δεν ισχύει τίποτα»... ~ news-piper.blogspot.com

Anonymous said...

exo akousi oti i menegaki tha kani parousiasi ton neon tragoudion tis annas me sinentefksi apo tin xristina politi efolis tis ilis...

kenourgia tragoudia
athinon arena
reality me tin zoi tis

se afto mesolavi toso i politi oso ke i roula koromila.