Sunday, December 5, 2010

Η Άννα Βίσση μίλησε στο ΒΗΜΑgazino - 05.12.2010

H Αννα φωτογραφημένη από το Νίκο Κόκκα σε συνέντευξη στο Μάκη Προβατά σήμερα στο ΒΗΜagazino.

fannatics gallery







Η Άννα Βίσση μίλησε στο ΒΗΜΑgazino σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μες στην καλή χαρά".

7 comments:

Anonymous said...

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε η Άννα Βίσση για την κόρη της Σοφία. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά αποκαλύπτει μία πραγματικά πολύ δύσκολη φάση της ζωής της ως μητέρας για την κόρη της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή με είχε ανάγκη ως μητέρα και όχι σαν φίλη» δήλωσε η Άννα Βίσση. Εκείνες οι ώρες ήταν πολύ δύσκολες για την τραγουδίστρια καθώς όπως λέει: «Το δικό μου παιδί είχε πρόβλημα; Δεν ήθελα να το παραδεχτώ. Κάποια στιγμή η κόρη μου περνούσε ένα πρόβλημα που εγώ δεν ήθελα να το δω». Πάντως, μετά από αυτή τη δύσκολη φάση, μάνα και κόρη έχουν λατρεία η μία για την άλλη και μάλιστα η Σοφία έχει χτυπήσει στο σώμα της τατουάζ για την Άννα Βίσση.

Anonymous said...

Η Άννα Βίσση σε μια συνέντευξη έκπληξη
Η λαμπερή Άννα Βίσση σε μια εκ βαθέων συζήτηση η οποία ανατρέπει, εκπλήσσει και επιβεβαιώνει γιατί αυτή η γυναίκα είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο.

«Σαν καλλιτέχνης ψάχνω ένα τρόπο να απευθυνθώ σε όλους. Δεν ξέρω αν το καταφέρνω μέσα από το ρεπερτόριο των τραγουδιών μου αλλά νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρω μέσα από τη γενικότερη στάση μου», λέει σε συνέντευξή της στο BHMagazino.

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με ποια τέχνη θα αντάλλαζε το τραγούδι, απάντησε «Με τη ζωγραφική», ενώ σε ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει μια στερημένη ζωή απάντησε «Μα...κυρίως στερημένη ζωή έχω ζήσει! Έχω περάσει φάσεις που ήμουν πάρα πολύ πλούσια και φάσεις που ήμουν πάρα πολύ φτωχή. Τώρα είμαι σε μια κατάσταση όπου αυτό που έρχεται στη δουλειά μου είναι άγνωστο αλλά βρίσκομαι σε μια ισορροπία ξανά, αφού έχω πληρώσει όλα τα λάθη των τελευταίων χρόνων».

Anonymous said...

i anna pozari sto spiti tis se afti ti fotografisi :)

anna_rxikos said...

Poly omorfi kai glykeia synenteuksi auti tis Annoulas mas! Kai poly omorfes fwtografies! Poly xarika pou diavasa kati diaforetiko kai pio "eswteriko" apo tin Anna. Bevaia, klassika, tha diafwnisw mazi tis ws pros to simeio me to wrario kai ta "diaforetika" pragmata pou thelei na kanei kai proanagellei edw kai xronia alla den vlepoume (diethneis diskous, mikroterous xwrous kai allo repertorio) pou katantaei kourastiko na ta akous kai na mi ginontai. Exw tin entypwsi pantws pws to teleutaio tarakounima me to kraksimo gia ta adiafora tragoudia pou evgale, tha einai kai kathoristiko gia ta epomena vimata tis. makari, giati einai krima mia toso xarismatiki gynaika na xaramizetai. Einai i kalyteri tragoudistria pou exoume. Egw exw pantws megali agwnia gia to cd. kaka ta psemata, me to apagorevmeno evale ton pyxi psila. den tha eimaste oloi eyxaristimenoi, kai den einai to zitoumeno. alla to oti antidroun tosoi fans gia prwti fora sta tosa xronia, kati tha simainei! 19 vgainei to cd eipame???

Ελευθέριος Α. Μανδαλιανός said...

*Είπε η απόλυτη ότι θέλει να κάνει διαφορετικά πράγματα, με άλλο ρεπερτόριο και λογικό ωράριο... Ας ελπίσουμε..*

Αsxetos said...

Κι εγώ μετά από πάρα πολλά χρόνια φανατικός θαυμαστής της Άννας, την οποία υπεραγαπώ, ειλικρινά σκέφτομαι αν θα πάω στο "Αρένα" να τη δω! Εχω βαρεθεί απίστευτα όλα αυτά τα χαζά shows, τα ανούσια χορευτικά, τη χαώδη κατάσταση,τους γελοίους επιχειρηματίες και την αφρόκρεμα της "show biz" (και καλά) της Αθήνας στα πρώτα τραπέζια, τα σκυλάδικα, την τσιγαρίλα και τη δυσωδία, εικόνα η οποία δεν έχει τίποτα να προσθέσει στη ψυχή της Άννα και στην ψυχαγωγία όλων αυτών των ανθρώπων που το μόνο που θέλουν από την Άννα είναι να τη βλέπουν και να την ακούν σε ωραίες μελωδίες...Ελπίζω το επόμενο βήμα της Άννας να είναι όντως κάτι το διαφορετικό και το ουσιαστικό.Αννούλα όσοι στα "χώνουμε" να ξέρεις ότι το κάνουμε από αγάπη και μόνο! Φιλιά!

Anonymous said...

Αυτό ερχόμουν να γράψω κι εγώ αλλά τα είπατε! :) Μακάρι να δούμε άλλα τραγούδια απ' την Άννα απ' του χρόνου (το cd αυτό φαντάζομαι θα 'ναι κάτι από nylon αλλά χαίρομαι και πάλι που θα είναι με Καρβέλα). Ας μπει επιτέλους σε πιο μικρούς και πιο ζεστούς χώρους, όπου δε θα χρειάζεται να ξίνει το λαρύγγι της φωνάζοντας αλλά θα προσαρμόσει το ρεπερτόριό της με πιο ωραίες μελωδίες.