Saturday, December 18, 2010

Άννα Βίσση: Αγάπη είναι εσύ (εντυπώσεις) - ourgreektv.com

Έφτασε λοιπόν από χτες στα χέρια μας το νέο cd της Άννας Βίσση “Αγάπη είναι εσύ” και μιας και είναι ένα άτομο που ασχολούμαστε στο Ourgreektv δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τη νέα κυκλοφορία.

Είχαμε πάρει ήδη αρκετό δείγμα τον προηγούμενο καιρό, οπότε η ανυπομονησία δεν ήταν μεγάλη. Μετά τη μεγάλη συζήτηση για το πρώτο τραγούδι, το “Αγάπη είναι εσύ” ηρέμησαν τα πράγματα και με το βιντεοκλίπ, αλλά και τα τραγούδια που ακούσαμε τις υπόλοιπες μέρες. Με το πρώτο άκουσμα του δίσκου καταλαβαίνεις ... ότι ήθελαν να πετύχουν όλα τα μουσικά γούστα των φίλων της Άννας. Θέλεις ροκ; Θέλεις γλυκό τραγούδι; Θέλεις ζεϊμπέκικο; Θέλεις ανατολίτικο; Απ’ όλα υπάρχουν!

Ο καθένας ανάλογα με τα ακούσματά του διαλέγει αγαπημένα τραγούδια και έτσι θα κάνω κι εγώ.

* Στα κρυφά (σίγουρα το καλύτερο του cd, μακάρι να προωθηθεί)
* Βαμπίρ (αν και ήδη τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, η Άννα το αποθέωσε)
* Σαν το ντο και το σι (απλά η Άννα από τα παλιά)

Σχόλια για τα υπόλοιπα:

* Αγάπη είναι εσύ (παρεξηγημένο)
* Για όλα φταίει ο θεός (πολύ συμπαθητικό, και κλιπ δεν θα με πείραζε)
* Δεν θα υπάρξει άλλο (η ερμηνεία στο ρεφραίν επισκιάζει τα πάντα)
* Όαση (αγαπημένο πολλών ήδη, λογικά θα το προωθήσει)
* Ομπρέλα (το πιο ραδιοφωνικό απ’ όλα. Δε γίνεται να μη σου κολλήσει!)
* Έτσι μόνο αξίζει (ωραίος ήχος, στίχος)
* Προτεραιότητα (το απαραίτητο, αγαπημένο, ζεϊμπέκικο, έτσι για να μάθουμε κάτι να τραγουδάμε στο μαγαζί

Γενικό συμπέρασμα: Ο δίσκος αυτός απλά λέει “Νίκος Καρβέλας is back!” Είτε σας αρέσει είτε όχι η Άννα μόνο με αυτόν τον άνθρωπο νιώθει καλά και τον εμπιστεύεται απόλυτα, για αυτό και ο συγκεκριμένος δίσκος έρχεται να αποδείξει πως μπορεί να τραγουδήσει πολλά διαφορετικά (όπως και εκείνος να συνθέσει πολλά διαφορετικά). Ναι, δεν είναι “Απαγορευμένο” αλλά δε θα μπορούσε πρακτικά να είναι.

Και μην ξεχνιόμαστε…..ΑΖΓΝΣΑ! (Άννα Ζούμε Για Να Σε Αρκούμε)

1 comment:

Anonymous said...

poly kalos diskos!!!diaforetikos-neos hxos-stixoi me noima-tolmw na pw kai pio poiotikos apo oles tis proigoymenes doylies toys...poy htan apla soyxe mono gia na poylisoyn.me ekseresi to agapi einai esy...ta ypoloipa apla ta spane.mprabo...prosopika maresei perissotero kai apo to ''apagoreymeno''...ayta..paw na etoimastw giati paw na thn dw....