Monday, March 7, 2011

«Άννα Βίσση - Όσο έχω φωνή» Η... κανονική ζωή της Άννας Βίσση

Το πολυαναμενόμενο real life ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Άννας Βίσση έρχεται τελικά στον ΑLPHA (ΣΙΓΜΑ). Πρόκειται για μία παραγωγή που έχει την προσωπική σφραγίδα της τραγουδίστριας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κριστίν Κρόκος, τα γυρίσματα κράτησαν τρία χρόνια και όσοι έχουν δει το υλικό, υποστηρίζουν ότι όσα θα δούμε είναι πολύ ενδιαφέροντα

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Στην εκπομπή λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε ένα «στημένο» ριάλιτι, στο οποίο ένας star επέτρεψε να καταγραφεί η καθημερινότητά του για μερικούς μήνες. Θα δούμε ένα μεγάλο κομμάτι από την καθημερινότητα της Άννας Βίσση, το οποίο θα είναι αντιπροσωπευτικό της ζωής της...

Ο φακός έχει καταγράψει όλα τα ταξίδια της στο εξωτερικό, την προετοιμασία για τις συναυλίες της και τις ζωντανές της εμφανίσεις, τις φωτογραφήσεις, ακόμη και τις προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της. Πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες της;
Ακόμη θα παρακολουθήσουμε πόσο σκληρή δουλειά κρύβεται πίσω από τον τίτλο της star και ποιες θυσίες πρέπει να κάνει για να διατηρείται πάντα σε φόρμα. Ο φακός εισβάλλει ακόμη και στο γυμναστήριο, όπου κάθε μέρα περνά αρκετές ώρες, αλλά και στους χώρους που χαλαρώνει και ξεκουράζεται.
Φυσικά θα τη απολαύσουμε και σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μητέρας, να μοιράζεται μοναδικές στιγμές με την αγαπημένη της κόρη Σοφία.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ
Η Άννα Βίσση ταξιδεύει πολύ, βγαίνει πολύ και έχει αρκετές δραστηριότητες. Και, όπως μαθαίνουμε, είναι αποφασισμένη να μοιραστεί τα πάντα μαζί μας. Το ταξίδι της στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε και με τον Gaultier, την περιοδεία της στην Αυστραλία που άφησε εποχή, τις διακοπές της στις ΗΠΑ, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της μαζί με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και τις οικογενειακές στιγμές της στην Κύπρο. Αυτό είναι ίσως και το πιο συγκινητικό κομμάτι του ντοκιμαντέρ, αφού για πρώτη φορά επιτρέπει σε κάμερα να καταγράψει μοναδικές στιγμές με τους γονείς, τις αδερφές και τα ανίψια της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και το κομμάτι που έχει να κάνει με την προετοιμασία της πριν από κάθε εμφάνισή της στη σκηνή. Εκεί θα τη δούμε να κάνει... πρωταθλητισμό και θα καταλάβουμε ότι τελικά δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση να διατηρείς την εικόνα της star. Χρειάζονται πολλές θυσίες και απόλυτη πειθαρχία. Θα τη δούμε βέβαια και πάνω στη σκηνή, αλλά και στο παρασκήνιο των live εμφανίσεών της με τους συνεργάτες και τους θαυμαστές της. Έτσι κι αλλιώς επιθυμία της ίδιας ήταν να μοιραστεί τα πάντα με τους ανθρώπους που της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ
Η Άννα Βίσση δεν δυσανασχέτησε ούτε μία στιγμή από το γεγονός ότι την ακολουθούσε παντού και πάντα μία κάμερα. «Είναι τόσο αυθόρμητη, που πολλές φορές ξεχνούσε ότι ο φακός κατέγραφε κάθε της κίνηση, ενώ θα τη δείτε να μιλά και στην κάμερα και να εξομολογείται ό,τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ή την προβληματίζει», μας είπε στενός της συνεργάτης. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έδωσε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τον τίτλο «Όσο έχω φωνή». Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ο «Τηλεθεατής» αποκαλύπτει αποκλειστικά κάποιες από τις ξεχωριστές στιγμές που κατέγραψε ο φακός της Κριστίν Κρόκος.
• Μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες στην καριέρα της Άννας Βίσση ήταν η περιοδεία της στην Αυστραλία. Εκεί μάλιστα την περίμενε και μία μεγάλη έκπληξη από έναν ομογενή, ο οποίος της έδειξε το χέρι του, στο οποίο είχε τατουάζ τους στίχους κάποιου τραγουδιού της. Η Άννα Βίσση, που ενθουσιάστηκε, τον ανέβασε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί.
• Στις συναυλίες που έδωσε στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας ήταν παρούσα και η μητέρα της, η Σοφία! Μάλιστα η Άννα θέλησε να της δείξει την αγάπη της αφιερώνοντάς της το τραγούδι της «Αλήτισσα ψυχή», ενώ στον πατέρα της, που εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, αφιέρωσε το κομμάτι «Δεν θέλω να ξέρεις».
• Σίγουρα θα δούμε και σκηνές από τις συναυλίες που έδωσε στην Πάφο, στις οποίες συμμετείχαν και οι δυο φιναλίστ του «Greek Idol», Βαλάντω και Νικόλ. Εκεί, ένας θαυμαστής της, θέλοντας να της κάνει πλάκα, φόρεσε μία περούκα με λευκά μαλλιά, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε τον Νίκο Καρβέλα.
• Φυσικά θα παρακολουθήσουμε όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία των εμφανίσεών της μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τη συναυλία που έδωσε στις γυναικείες φυλακές και όλες τις δραστηριότητες που είχε το τελευταίο διάστημα, αφού η Κριστίν Κρόκος ήταν παρούσα παντού και πάντα καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της.

sigmalive

No comments: