Tuesday, July 5, 2011

Anna Vissi @ Central Club, New York , July 3rd, 2011 - Videos,Pics

Το ξέφρενο πάρτι της Βίσση στη Νέα Υόρκη

Ήταν ένα πάρτι με άρωμα ελληνικό και με μια Αννα Βίσση βγαλμένη από τις παλιές καλές εποχές. Διοργανώθηκε από γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης, το οποίο κατακλύστηκε από φαν της Άννας που παραληρούσαν κάθε φορά που τραγουδούσε τις μεγάλες της επιτυχίες.

Μαζί της η διάσημη Ελληνίδα dj Άντζελα Παντελή που φρόντισε να προσθέσει με την εντυπωσιακή εμφάνιση της αλλά και τις ικανότητες τις στα decks ξεχωριστές πινελιές στην ομολογουμένως εντυπωσιακή βραδιά.

Η στενή φίλη της Αννας Βίσση, Πατρίσια Φίλντ, παρακολουθούσε το σόου της με... ευλάβεια και σε κάποια φάση ανέβηκε στην πίστα, χόρεψε για ένα
λεπτό μαζί της υπό τους ήχους του «Αγάπη είναι εσύ». Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς όταν επέλεξε τυχαία τρεις κοπέλες από το κοινό για να διαγωνιστούν ποια θα τραγουδήσει καλύτερα την επιτυχία ... «Τσούλες».

Η Αννα Βίσση μετά την εμφάνισή της παρέμεινε στο κλαμπ μέχρι το τέλος της βραδιάς και υπέγραφε αυτόγραφα ενώ τσιμπούσε λίγη από την τούρτα που είχε κάνει το μαγαζί για τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Η τούρτα ήταν 5όροφη, εντυπωσιακή και όταν την έβγαλαν στην σκηνή για να τραγουδήσουν όλοι μαζί Happy Bday η Αννα
είπε για πλάκα: «Ουάου, θα πεταχτεί τίποτα μέσα από αυτή την τούρτα;»
...
Στο τέλος της εμφάνισής της, ευχαρίστησε τον κόσμο, ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλια των 10 χρόνων του μαγαζιού, ευχήθηκε επίσης για την μεγάλη γιορτή της 4ης Ιουλίου και δεν παρέλειψε βεβαία να ζητήσει από το κοινό να προσευχηθεί για το καλό την Ελλάδας μας!

No comments: