Sunday, July 31, 2011

Οι εστιάτορες που "έψησαν" την Αννα Βίσση... - espressonews.gr

Η Αννα Βίσση μπήκε στην κουζίνα αλλά όχι του σπιτιού της! Αφησε για λίγο το μικρόφωνο και έπιασε τις κουτάλες και τις κατσαρόλες και μαγείρεψε για τους φίλους της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε πριν από λίγο καιρό σε ένα αγαπημένο της προορισμό, τη Σαντορίνη, μαζί με την καλή της φίλη Πατρίτσια Φιλντ και τη σκηνοθέτιδα Κριστίν Κρόκος.

Οι τρεις καλές φίλες φιλοξενήθηκαν στην προεδρική σουίτα του «Volcano View» στα Φηρά από τον φίλο της τραγουδίστριας, τον επιχειρηματία Ανδρέα Πατηνιώτη, με θέα στη θάλασσα και στο ηφαίστειο...



Η Αννα Βίσση αγαπάει πολύ το νησί και έχει πολλούς καλούς φίλους που την περιμένουν. Ενας από αυτούς είναι και ο Αλέξανδρος Μπιρίγκος από την Ιμβρο, ο οποίος διατηρεί το εστιατόριο «Sunset» στο Αμμούδι της Οίας και φημίζεται εδώ και δεκαετίες για την αστακομακαρονάδα του. Μάλιστα, πέρυσι το είχε επισκεφθεί και η διάσημη Οπρα Γουίνφρεϊ. Η Αννα, αφού απόλαυσε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, στρώθηκε στην κουζίνα μαζί με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη Χρύσα και ετοίμασαν το βραδινό για εκείνη και την παρέα της.

Στη διάρκεια του φαγητού και με πολύ καλή διάθεση του πρότεινε να του αφιερώσει ένα τραγούδι «α καπέλα» και τότε εκείνος βρήκε την ευκαιρία που περίμενε. «Αννα, θέλω μια μεγάλη χάρη από εσένα» της είπε και συνέχισε: «Θέλω να με βοηθήσεις να χτίσουμε ένα γηροκομείο για τους Ελληνες γέροντες της Ιμβρου που υποφέρουν». «Με ποιο τρόπο;» του απάντησε η δημοφιλής τραγουδίστρια με ενδιαφέρον. «Με μία συναυλία που τα έσοδα θα πάνε στην ανέγερση του γηροκομείου» απάντησε εκείνος. «Αποκλείεται εκεί! Γνωρίζεις τις θέσεις μου για το θέμα της Κύπρου» του απάντησε η Αννα αμέσως. Ομως, η επιμονή του φίλου της και πάνω απ’ όλα η ευαισθησία έκαναν την Αννα Βίσση να το ξανασκεφτεί και τελικά να αλλάξει γνώμη και να πειστεί.

[Χρύσα και Αλέξανδρος Μπιρίγκος με την Αννα Βίσση και την Πατρίτσια Φιλντ.] >Η είδηση λοιπόν είναι -και το γράφουμε αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής»- ότι η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει τον επόμενο Δεκαπενταύγουστο στη μαρτυρική Ιμβρο για καλό σκοπό. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη χρυσή καρδιά της φίλης μου. Ηδη τους το ανακοίνωσα στο νησί» μας είπε ο Αλέξανδρος Μπιρίγκος. «Είναι μοναδική τραγουδίστρια αλλά και φοβερή μαγείρισσα» κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Αννα Βίσση στο «Bungalow white» στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε τα αγαπημένα της πιάτα σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου». Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τους καλεσμένους του γεύματος διατέθηκαν για τους σκοπούς της «Κιβωτού».

www.espressonews.gr

2 comments:

Anonymous said...

APLA ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΝΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ..ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑ1!!

Anonymous said...

κατω απο τη λεξη ''εψησαν'' υπάρχοει μια φωτογραφία που φαίνεται η κοιλιά της. ΑΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΣΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΓΙΑΤΙ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ? ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΝΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ 2011-2012 ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ UNPLUGGED ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΣ ΝΑΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΕΤΣΙ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΙΡΕΤΑΙ!!!