Wednesday, December 14, 2011

Άννα Βίσση - Πέτρος Κωστόπουλος - fannatics : "Βράδυ"


Ένα διαφορετικό "Βράδυ" θα απολαύσουν οι τηλεθεατές την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1! Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσκαλεί την Άννα Βίσση σε δείπνο μπροστά σε 50 fannatics και τα λένε όλα!

Ο Πέτρος ρωτά και η Άννα απαντά σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια και πολύ χιούμορ αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της και τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Μια σχέση που μετρά περισσότερα χρόνια απ' όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...

Πώς χώρισαν με τον Νίκο Καρβέλα;

Ποια σχέση της χαρακτηρίζει "λάθος";

Με ποιο σύντροφό της τσακώθηκε επειδή δεν του άρεσαν οι Beatles;

Πόσα χρόνια έχει να βρεθεί ερωτικά με άντρα;

Ποιος διάσημος ξένος τραγουδιστής την έκανε να κοκκινήσει;

Τι θα δούμε φέτος στο Rex;

Τι έκαναν ο Πέτρος και η Άννα όταν βρέθηκαν μόνοι τους σε ένα αυτοκίνητο;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην παρέα του Πέτρου και της Άννας προστέθηκε η Μαίρη Λίντα. Η Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού μίλησε για το γάμο της με τον Μανώλη Χιώτη, τη γνωριμία τους με τον Jimi Hendrix και το τηλεφώνημα που της έκανε η Άννα για να συνεργαστούν στο Rex, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μαθήματα mambo στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα Βίσση!

Τέλος, στην εκπομπή θα ακούσουμε το "Δώδεκα" σε ρυθμό jazz και για πρώτη φορά την Άννα να ερμηνεύει live το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Μόνο αν τρελαθώ"!

Η Άννα Βίσση, η Μαίρη Λίντα και οι fannatics ήταν οι λόγοι που ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε το αποψινό του βράδυ ως "ένα από τα καλύτερά του στο "Βράδυ"!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του fannatics.gr από τα γυρίσματα της εκπομπής εδώ

*Ευχαριστούμε πολύ τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παραγωγή της εκπομπής του για τη φιλοξενία!

No comments: