Tuesday, January 10, 2012

Αποθέωση από τις "Δώδεκα" μέχρι πρωίας - www.espressonews.gr

Στις 12.00 τα μεσάνυχτα ακριβώς, η Αννα Βίσση, όπως το είχε υποσχεθεί, ανοίγει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις πόρτες στο πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας της, το «Δώδεκα», ανατρέποντας τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων, σε μια Αθήνα που αρέσκεται ακόμη στις εκπλήξεις.

Η Αννα Βίσση επέστρεψε σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο ως dancing queen, με ένα non stop πάρτι όπου πρωταγωνιστεί το αστείρευτο κέφι!....



Σε πολύ λίγο διάστημα, η εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο νυχτερινό μαγαζί έχει γίνει talk of the town και πόλος έλξης πολλών επωνύμων που διασκεδάζουν με τις παρέες τους έως τις πρωινές ώρες!

Πολλοί θαυμαστές, αλλά και αγαπημένοι φίλοι της Αννας Βίσση κατακλύζουν τον χώρο, αποθεώνοντάς τη με πολλά χειροκροτήματα και λουλούδια.

Πριν από λίγες μέρες, εθεάθησαν να διασκεδάζουν με το πρόγραμμα της απόλυτης Ελληνίδας star αρκετοί επώνυμοι από τον χώρο της showbiz. Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Λάτσιος με τον Σπύρο Σούλη και τη Χριστίνα Πολίτη, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η παρέα του «Δέστε τους» στον Alpha -Μαρία Ηλιάκη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου-, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μιχάλης Μαρίνος με τη Μυρτώ Κοντοβά, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Αγγελική Λάμπρη με την Αννα Κουρή και πολλοί άλλοι.

Καλεσμένη της Αννας, η πάντα διαχρονική Μαίρη Λίντα, κεφάτη και δροσερή, ταξιδεύει το κοινό στις χαρούμενες μουσικές των 60s του Μανώλη Χιώτη και του μαθαίνει πώς χορεύεται το μάμπο!

Συνοδοιπόροι στη μουσική σκηνή οι Wedding Singers, μια αγορίστικη μπάντα που ζει για να κάνει πάρτι «αναγεννώντας» τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock 'n' roll σκηνή των δεκαετιών του '80 και του '90.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

No comments: