Saturday, May 12, 2012

«Έφυγε» ο πατέρας της Άννας Βίσση! - ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

 
Η Άννα Βίσση την Τρίτη μετά τις δύο το μεσημέρι θα πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Νέστορα. Η κηδεία θα γίνει σε μικρό εκκλησάκι της Λάρνακαs.


Το fannatics.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Άννα και την οικογένειά της για το θάνατο του πατέρα της, Νέστορα, που "έφυγε" από τη ζωή αργά χθες βράδυ μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας τους τις τελευταίες ημέρες!

Ο πατέρας της τραγουδίστριας «έφυγε» λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, βυθίζοντας την οικογένεια Βίσση στο πένθος. Η  Άννα ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κύπρο προ ημερών για να είναι στο πλευρό του, όπου έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα του, Σοφούλα, καθώς και οι άλλες δύο κόρες του, Λία και Νίκη.
Ο πατέρας της σταρ αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας και η ίδια ουδέποτε είχε κρύψει τόσο την κατάστασή του, όσο και την αγάπη που του είχε. onlycy.com

Με μαύρα γυαλιά και σχεδόν αμίλητη, έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί η Άννα Βίσση μετά τα κακά μαντάτα ότι ο λατρεμένος της πατέρας κύριος Νέστορας...
Αεροδρόμιο Λάρνακας ώρα 10: 00... Ένας πολύ στενός συγγενής περιμένει την απόλυτη σταρ η οποία εμφανίζεται σχεδόν ταλαιπωρημένη και αμίλητη. Δυνατή όμως όπως είναι πάντα άλλωστε η Άννα. Αυτό που ποτέ δεν περίμενε και που προσευχόταν να μην συμβεί δυστυχώς έγινε. Ο λατρεμένος της πατέρας, ο άνθρωπος που μαζί με την κυρία Σοφούλα ήταν δίπλα της σε κάθε στιγμή, έφυγε από την ζωή... Ούτε καν μπορεί να πιστέψει το χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα της μητέρα της, με τρεμάμενη φωνή να της λέει "Άννα μου, έφυγε ο μπαμπάς,,," Τα μαύρα γυαλιά που φορούσε αποδείκνυαν πόσο πολύ ήθελε να κρύψει τα βουρκωμένα της μάτια... Μέσα στις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να φτάσουν κι άλλοι συγγενείς τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας κύριο Νέστορα.
ShowTime-cy

1 comment:

Anonymous said...

Τα συλληπητηρια ολων για τον θανατο του Κυριου Νεστορα. Η σκεψη μας ειναι μαζι σου Αννα.