Monday, June 3, 2013

«Μητέρα» για τρία μικρά παιδιά η Άννα Βίσση

Τις ευαισθησίες της έχει δείξει πολλές φορές η Άννα Βίσση, ωστόσο, κανείς δεν ήξερε μέχρι πρόσφατα ότι η τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει τρία αγοράκια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Κένυα το 2010, μετά την πρόσκληση από τον Μητροπολίτη Κένυας Μακάριο και το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια που γινόταν για να δημιουργηθεί ένα ορφανοτροφείο εκεί.

Η τραγουδίστρια είχε συγκινηθεί από την ιστορία των τριών αδερφών Μπέρναρντ 13 ετών, Χάρισον 12 ετών και Πάτρικ 10 ετών που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, μέχρι που το «Σοφία για τα Παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του. Μόλις τους γνώρισε, εκδήλωσε την επιθυμία της να τους αναλάβει μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί», ενώ όσες μέρες ήταν στην Κένυα είχε πάντα γι’ αυτούς ανοιχτή την αγκαλιά της.

Τα τρία αγοράκια δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τη μητέρα τους, καθώς την έχασαν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ ο πατέρας τους βρίσκεται στη φυλακή εδώ και χρόνια. Από τότε η Άννα Βίσση είναι για εκείνους η μητέρα τους και μαθαίνει ανελλιπώς νέα τους. Οι τρεις γιοι της της γράφουν ενώ επικοινωνεί και εκείνη συχνά μαζί τους για να μαθαίνει νέα τους, σύμφωνα με τη News. elita.com.cy

No comments: