Thursday, September 12, 2013

Σ. Καρβέλα για Άν. Βίσση: “Για μένα είσαι η πιο ταλαντούχα πανέμορφη μαμά και σε ζηλεύω λίγο”

Το επίσημο fun club της Άννας Βίσση έχει ετοιμάσει μία μοναδική έκπληξη για την αγαπημένη τραγουδίστρια με αφορμή τα 40 χρόνια καριέρας! Μέσα από ένα εορταστικό web-app συγκεντρώνει χιλιάδες δεδομένα για την πορεία της. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ζητήσουν και από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα να στείλει ο δικό της μήνυμα!

"Δε θα διαλέξω αγαπημένα τραγούδια, μιας και το ταλέντο σου σε ανάγκασε να μην περνάς τις ατέλειωτες ώρες που θα σε ήθελα μαζί μου. Αλλά... Μου δίνεις δύναμη να πολεμάω για ό,τι αγαπάω και με μαθαίνεις να αγαπάω αυτό που ζω. Για μένα είσαι η πιο ταλαντούχα πανέμορφη μαμά και σε ζηλεύω λίγο, γιατί, όπως σε αποκαλούν πολύ σωστά οι fan σου, είσαι η απόλυτη Θεά!", δήλωσε η μέλλουσα μανούλα στο Fannatics.

Το web-app “Το Fannatics.gr γιορτάζει #annavissi40years” συγκεντρώνει χιλιάδες δεδομένα από την 40χρονη καριέρα της Άννας Βίσση. H σελίδα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 120.000 επισκέψεις από τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν μοιράσει περισσότερα από 2.000 στοιχεία σε Facebook και Twitter, σε διάστημα 10 ημερών! Δείτε το εδώ: http://www.fannatics.gr/40

No comments: