Tuesday, October 8, 2013

Με Δαίμονες στο Κey Bar - cosmopoliti.com


Μεθαύριο είναι η μεγάλη πρεμιέρα των Δαιμόνων στο Παλλάς για τις δέκα τελευταίες παραστάσεις.
Το καστ ξαναέκανε πρόβες για να φρεσκάρει την κατάσταση και όταν τελείωσαν πήγα και πήρα την Αννα – που ξαναέγινε καστανή για το ρόλο- τον Παναγιώτη Πετράκη και το Νικόλα Καραγκιαούρη -το λατρεμένο ιεροεξεταστή- και κατηφορίσαμε στο Key Bar της Πραξιτέλους
που είχε πάρτι των The Boys Couldn’t Stop Dreaming με καλεσμένο τον David Panorama που είναι μέγας σχεδιαστής κοσμημάτων,υπέρτατος φωτογράφος του instagram και dj της indie σκηνής τα τελευταία 15 χρόνια. Η ιδιοκτήτρια του Key Bar, Μαρί, ήξερε την Αννα από τα παλιά στη Σαντορίνη, εγώ το Φώτη Βαλλάτο από τα παλιά στην Ιμάκο και έτσι το μοναδικό new entry στην παρέα μας ήταν η ταλαντούχα δημοσιογράφος και συμπατριώτισσα της Αννας, Μερόπη Κοκκίνη.


Κάτι φαγητά στήθηκαν, κάτι σουβλάκια κοτόπουλο φέραμε -γιατί το καστ είναι σε διατροφή- κάτι σφηνάκια απαρνήθηκαν λόγω πρόβας την επομένη κάτι παραπάνω ήπιαμε οι υπόλοιποι και στο τέλος κλείσαμε με τα δικά μας υπέρτατα instagram – ο Φώτης έκανε break από τους common people του και εγώ συνέχισα το all star photo-οδοιπορικό που γίνεται με τακτά διαλείμματα παγκς. To mix and match ραντεβού ανανεώθηκε για την πρεμιέρα των “Δαιμόνων” την Τετάρτη το βράδυ με ακόμα πιο πολύχρωμα σχήματα καλεσμένων.

No comments: