Thursday, October 10, 2013

Άννα Βίσση: "Δαίμονες", συνεργασία με Ρέμο και καινούριο άλμπουμ μετά από 3 χρόνια!

Διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες και πλέον δημιουργικές περιόδους της ζωής της και αυτό... φαίνεται! Ο λόγος για την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση, η οποία μετρά μία-μία τις επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, βάζοντας τις μηχανές της και πάλι να χτυπήσουν κατακόκκινο τον φετινό χειμώνα!...


Αφενός, η γέννηση του πρώτου της εγγονού, του Νίκου Καρβέλα-junior ήρθε να απογειώσει την οικογενειακή της ευτυχία, με την τραγουδίστρια να δηλώνει και επισήμως... ερωτευμένη με το μικρό αγγελούδι της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά! Το νεογέννητο μέλος της οικογένειας χάρισε στην Άννα Βίσση τη μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση της ζωής της.

Στα επαγγελματικά τώρα. Εκεί, λοιπόν, είναι που η Άννα δε σταματά να δημιουργεί ποτέ και να χαρίζει στο κοινό ό,τι καλύτερο διαθέτει! Παρά την τεράστια, 40χρονη(!) καριέρα της στο χώρο, στις δάφνες της οποίας θα μπορούσε κάλλιστα να επαναπαυτεί και να παρακολουθεί απλώς τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το άνετο σαλόνι του σπιτιού της στην Εκάλη, η ίδια επιλέγει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να πρωτοπορεί, παρέα πάντοτε με τον καλλιτεχνικό της "μέντορα", Νίκο Καρβέλα. 

Το επόμενο τρίμηνο, λοιπόν, η Άννα Βίσση μας ετοιμάζει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία(!) διαφορετικά μεταξύ τους projects! Αρχικά, επίκειται η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν για την ροκ-όπερα "Δαίμονες", η οποία σάρωσε τα πάντα την περασμένη άνοιξη στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, ξεπερνώντας τα 53.000 εισιτήρια και σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση των πιο επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων τα τελευταία χρόνια! Αξίζει να σημειωθεί πως, παρά τις σχετικά ακριβές τιμές των εισιτηρίων, το κοινό επέλεξε και αντάμειψε με την παρουσία και το χειροκρότημά του την επίσης ακριβή υπερ-παραγωγή. Η πρεμιέρα για τους "Δαίμονες" τοποθετείται για τις 9 Οκτωβρίου στις 20:00 και για 12 συλλεκτικές παραστάσεις.



Στη συνέχεια, η Άννα πρόκειται να κάνει ένα μικρό (ενός μήνα) διάλειμμα, στρέφοντας το βλέμμα και την προσοχή της στην προετοιμασία του δεύτερου στοιχήματος που βάζει τον φετινό χειμώνα: τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο. Πρόκειται ίσως για το πιο πολυαναμενόμενο νυχτερινό σχήμα του φετινού χειμώνα στην Αθήνα και η Άννα επιθυμεί το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει τόσο την ίδια όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές. Το PANTHEON THEATRE πρόκειται να είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει αυτή την ανατρεπτική-δελεαστική συνεργασία, σε ένα μουσικό πάντρεμα δοσμένο με θεατρική ματιά. Η πρεμιέρα του εκρηκτικού σχήματος Άννα Βίσση-Αντώνης Ρέμος έχει δρομολογηθεί για τα τέλη του Νοέμβρη.

Και λίγο πριν τα Χριστούγεννα - έτσι για δώρο ας πούμε! - η κορυφαία ερμηνεύτρια μας επιφυλλάσει το πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο άλμπουμ της, το οποίο θα αποτελέσει τη δισκογραφική της επιστροφή, έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια (τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ: "Αγάπη είναι εσύ" - Δεκέμβριος 2010)! Τα τραγούδια θα είναι σε μουσική του Νίκου Καρβέλα, ενώ τους στίχους σε κάποια από αυτά θα γράψει η κουμπάρα της Άννας, Ναταλία Γερμανού, σε μία συνεργασία που περιμέναμε να ξανασυμβεί εδώ και χρόνια! Δέκα χρόνια είχε να της γράψει τραγούδι, σου λέει, και είναι πλέον έτοιμη να βγάλει το... άχτι και των δέκα αυτών χρόνων! Στο νέο αυτό άλμπουμ θα περιέχεται επίσης και το καινούριο ντουέτο της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, για το οποίο είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τις πρόβες των καλλιτεχνών με το Νίκο Καρβέλα στην κιθάρα. 

Τέλος, κατά την επιστροφή της Άννας Βίσση από τη Νέα Υόρκη πριν λίγες ημέρες, η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα του "FthisTV" πως μέσα στον Οκτώβρη θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε - έπειτα από 10 μήνες! - ένα από τα καινούρια της τραγούδια

http://tvnea.blogspot.gr

No comments: