Sunday, July 27, 2014

Anna Vissi - 40 years Fever - Mykonos Party



more videos protothema


Απόλυτος fannaticός πυρετός χτες στη Μύκονο και το Jackie O, με την Άννα να γιορτάζει τα 40 χρόνια της ζηλευτης καριέρας της και εμείς να γιορτάζουμε μαζί της!

Μια βραδιά εντυπωσιακή που ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε τις πρώτες ...μεγάλες πρωινές ώρες! Ενα μεγάλο πάρτι, τόσο για τους fannatics, όσο και για τους VIP καλεσμένους και οχι μονο. Η Άννα μας απέδειξε άλλη μια φορά πόσο εύκολο της ειναι να καθηλώνει τον κόσμο αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Οι fannatics ήταν από νωρίς εκεί, πήραν τα ειδικά βραχιολάκια τους για το Vissi Fever και συμμετείχαν στον πυρετό της φαντασμαγορικης βραδιάς.

Η έναρξη έγινε με 'Αγάπη Υπερβολική' και από εκεί δόθηκε το σήμα για ένα μεγάλο πάρτι που έμεινε αξέχαστο! Η Άννα εκθαμβωτική με εμφανίσεις του Απόστολου Μητρόπουλου, ενώ το παρόν από το χώρο της μόδας έδωσε και ο Valentino, τον οποίο καλωσόρισε η Άννα από τη σκηνή και τους έκανε αφιερώσεις! Εκει ήταν και η Καλομοιρα που μάλιστα τραγούδησε με την Αννα το Τρένο (!) καθώς και ο Πετρος Κωστοπουλος και πολλοί άλλοι.

Η guest της βραδιάς και νικήτρια της φετινής Eurovision Conchita βρισκόταν στον χώρο από την αρχή της συναυλίας, παρακολουθώντας την Άννα χορεύοντας και μιλώντας σε όσους την πλησίαζαν. Πανικός επικράτησε όταν  Άννα και Conchita ένωσαν τις φωνές τους στη σκηνή τραγουδώντας μαζί το 'Everything' υπό τη συνοδεία βεγγαλικών.

"I'm in love with you baby" να λέει η Άννα και η Conchita να συνεχίζει "I'm in love with YOU" τελειώνοντας το τραγούδι αγκαλιασμένες και με τον κόσμο να μη σταματά να χειροκροτά!

Στο Jackie O δεν υπήρχε μόνο μια Αννα Βισση αλλα... Τρεις! Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο ενός "διαγωνισμού" που έγινε επάνω στη σκηνή! Σε λίγο αποκλειστικό υλικό!

Διασκευές, χορευτικά αλλα και ένα υπέροχο solo της Αννας με τη συνοδεία πιάνου απο τον Γιάννη Κυφωνιδη. Κομμάτια που έχουμε λατρέψει, κομμάτια για όλες τις ψυχοσυνθεσεις και μια φωνή ταξιδιάρικη.

Η νύχτα έγινε μέρα, αφού το πάρτυ τέλειωσε το πρωί με την Άννα Βισση, τους fannatics και το υπόλοιπο μαγαζί να μη θέλουν να φύγουν!

Ευχαριστούμε θερμά το team της Αννας Βισση και την Άννα Βίσση για την προνομιακή τιμή των Fannatics.
Happy 40 fever years Anna!


___________________________________________
Αυτό το πάρτι σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία των πιο hot event της Μυκόνου και όχι άδικα.΄

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 40 χρόνια καριέρας σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδος και μαζί με την Κοντσίτα έβαλαν φωτιά στη σκηνή.

Η απόλυτη σταρ και η νικήτρια της Eurovision ερμηνεύσαν μαζί το ''Everything'', το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision της Αθήνας τότε η Βίσση ενώ με το Rise Like A Phoenix η Κοντσίτα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η Άννα όλο το βράδυ προσπαθούσε να μάθει ελληνικά στην φίλη της Κοντσίτα με την δεύτερη να λέει δια μικροφώνου ''Σ αγαπώ'' στους χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν εκείν.

''Θεέ μου, ζείτε στον παράδεισο'', είπε η Κοντσίτα, από τις ομορφιές της Μυκόνου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας που τόσο πολύ αγαπάει.

Ποιους όμως είδε το μάτι του mustonline.gr;

Εκεί, μεταξύ πολλών άλλων βρέθηκαν ο διάσημος σχεδιαστής και φίλος της Άννας, Βαλεντίνο, ο λατρεμένος δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, η Καλομοιρα η οποία ανέβηκε μαζί με την Άννα στη σκηνή, ο Μέμος Μπεγνής ο οποίος σήμερα Κυριακή ταξιδεύει για Κύπρο, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Νατάσα Καλογρίδη και πολλοί άλλοι. Πάντως εκεί ήταν και το fannatics το οποίο έκανε απίστεστη δουλειά.

____________________________________________________

Στην Μύκονο, το club Jackie O' Beach φιλοξένησε το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού με τον τίτλο 40 Years Vissi Fever, τιμώντας την Άννα Βίσση για τα σαράντα χρόνια της στην μουσική. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εντυπωσιάζοντας τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με την θετική της ενέργεια! Το πρόγραμμα άνοιξαν η Demy και οι Freaky Fortune, ενώ προς το τέλος της βραδιάς ανέβηκε στην σκηνή η νικήτρια της φετινής Eurovision, Conchita Wurst, που έκανε τα φλας να αστράψουν με το λευκό φόρεμά της. Συνωστισμός επωνύμων που ήρθαν για να απολαύσουν μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές φωνές. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Ηλία Ψινάκη, τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Καλομοίρα με τον σύζυγό της, τον Χάρη Σιανίδη, που δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με την Conchita, την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με λαμέ φόρεμα που χόρευε σαν δαιμονισμένη, αλλά και την κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα που επίσης ήταν σε μεγάλα κέφια. Η παρουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ήταν φυσικά εκείνη του Ιταλού σχεδιαστή Valentino, στον οποίο η Άννα Βίσση έκανε ειδική μνεία κι εκείνος απάντησε με μια θερμή υπόκλιση. Πάρτε μια γεύση από το τι έγινε στην επετειακή συναυλία στο Jackie O' Beach, στα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv.

No comments: