Monday, July 14, 2014

Anna Vissi - Remos - [Ρόδος 11/7/14]

Σάρωσαν στην Πάτρα Βισση και Ρεμος, σε μια συναυλία με περισσότερες από 8,000 κόσμο να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς της Άννας. Τα βίντεο μιλούν από μόνα τους.
Επόμενος σταθμός η PATRA στις 14 Ιουλίου! tickets online

Πλημμύρισε από κόσμο και τραγούδια το στάδιο Διαγόρα χθες- Bίσση και Ρέμος αντάμειψαν τις προσδοκίες...

Χιλιάδες κόσμου έσπευσε χθες στο στάδιο του Διαγόρα Ρόδου για να παρακολουθήσει τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες . Mια συναυλία από την οποία δεν έλειπε τίποτα, είχε τρέλα , ένταση ρυθμό, συγκινητικές στιγμές αλλά και εκπλήξεις!
Η Ρόδος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση και με το παραπάνω προκαλώντας δέος στους καλλιτέχνες που όλη τη διάρκεια της βραδιάς έδειχναν ενθουσιασμένοι με το κοινό και δεν παρέλειπαν να το αναφέρουν με την πρώτη ευκαιρία.
Στις συγκινητικές στιγμές ανήκει η αναφορά του Αντώνη Ρέμου στον Δημήτρη Μητροπάνο παρακινώντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί του αφιερώνοντας στο μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή, τη στιγμή αυτή. Αναφορά έγινε και στον τραγουδιστή συνθέτη και φίλο του Αντώνη Ρέμου, Αντώνη Βαρδή που περνάει δύσκολες στιγμές με μια ευχή να γίνει γρήγορα καλά λίγο πριν ερμηνεύσει επιτυχίες που του έχει χαρίσει.
Υπήρχαν όμως και οι χαρούμενες στιγμές της βραδιάς όπου ο Α. Ρέμος ευχήθηκλε χρόνια πολλά σε ένα μικρό φίλο και γιο ενός μαέστρου , ανεβάζοντάς τον στη σκηνή μαζί του. Όταν ζητήθηκε από τον μικρό φίλο να πει ένα τραγούδι δικό του ή της Βίσση απάντησε ΄'οτι δεν γνώριζε κανένα ,κάνοντας το στάδιο να κουνηθεί στους ρυθμούς του..."χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπώ" που τραγούδησε στο μικρόφωνο !
Αξέχαστη θα μείνει και η πρόταση γάμου που επέλεξε να κάνει ο Ποθητός στην εκλεκτή της καρδιάς του Καθολική με την Αννα Βίσση να το διασκεδάζει επί σκηνής διηγούμενη την ιστορία τους αφιερώνοντας κάποια λεπτά από τη συναυλία στον έρωτα των δύο αυτών παιδιών. Φυσικά η απάντηση ήταν "ναι" και δεν έλειψαν τα πειράγματα από την τραγουδίστρια και οι αστεϊσμοί και αργότερα.
Όσο για την Άννα Βίσση μπορεί να παραδέχθηκε επί σκηνής ότι έχει 8 χρόνια να έρθει στο νησί ο παλμός του κόσμου όμως έδειξε ότι δεν υπήρχαν απουσίες...
Ο κόσμος την χειροκρότησε σε πάρα πολλά σημεία που ερμήνευσε παλιά και αγαπημένα τραγούδια της αποδεικνύνοντας ότι η ερμηνεία και η φωνή είναι χάρισμα και της δόθηκε απλόχερα!
Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του ήταν πολύ ευδιάθετος και γέμισε το στάδιο με τη φωνή του χαρίζοντας στον κόσμο υπέροχα μουσικά ταξίδια.
Απολαυστικές ήταν οι στιγμές που τραγουδούσαν οι καλλιτέχνες ο ένας τραγούδια του άλλου και με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτισαν τον κόσμο σε μια χορταστική συναυλία που τελείωσε όταν το ρολόι 1.30!

No comments: