Wednesday, October 7, 2015

H Βίσση φέρνει τη Μύκονο στο Θησείο - "Hotel Ερμού" - protothema

Πρωταγωνίστρια φέτος στη σκηνή του «Hotel Ερμού» θα είναι η Αννα Βίσση. Με πλήρως ανανεωμένη αισθητική και μουσική διάθεση, αλλά και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα, η Αννα ετοιμάζεται για live εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά στην αθηναϊκή νύχτα. Γνωστές επιτυχίες, θεματικά events και τις Κυριακές DJs και drag queens πάρτυ από το «Jackie O’». Γιατί πέρα από  τη ζεστή ατμόσφαιρα προβλέπεται να μετατραπεί το Θησείο σε (κάτι σαν) Μύκονο 

Φέτος τον χειμώνα η Αννα Βίσση «χτυπάει κέντρο» - κυριολεκτικά: η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις προσκαλώντας το κοινό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου έχει εγκατασταθεί σύσσωμη η νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια. Ο γνωστός από τα επιτυχημένα εγχειρήματά του σε Αθήνα και Μύκονο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, σε συνεργασία με την Αννα Βίσση, μεταμορφώνει σε ποιοτικό ελληνικό κλαμπ το παλιό κοσμικό στέκι «Interni». Και το όνομα αυτού, «Hotel Ερμού» - εκεί όπου μέχρι πέρυσι ήταν το club «Saint Solange». Με έμφαση στην άνεση της παρέας και διάθεση lounge, ο χώρος θα είναι γεμάτος από καναπέδες διαφόρων μεγεθών, ενώ δεν θα λείπουν και τα μικρά τραπεζάκια. Ολα όμως θα υπακούν στους στυλιστικούς κανόνες της σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικού χώρου, έτσι όπως τους ερμηνεύει και τους εφαρμόζει ο γνωστός πολιτικός μηχανικός και μετρ του interior design, Γιώργος Παντελούκας.

To πρόγραμμα στο «Hotel Ερμού» θα ξεκινά στις 22.30 και η Αννα Βίσση, μαζί με ενδεκαμελή ορχήστρα, θα κάνει πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα σουξέ της. «Θα είναι η καλύτερη σεζόν της Αννας», υποστηρίζουν συνεργάτες της, εξηγώντας πως «έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το οποίο θα συνδυάζει τις μεγάλες επιτυχίες της με κάποια δημοφιλή τραγούδια εκτός του δικού της ρεπερτορίου. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη Βίσση να τραγουδά από Μπέλλου μέχρι Εϊμι Γουάινχαουζ». Το πρόγραμμα θα τελειώνει γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, εάν όμως το κοινό έχει όρεξη και κέφι για περισσότερη διασκέδαση, η νύχτα μπορεί και να μην έχει τέλος - αυτό, τουλάχιστον, υπόσχεται η ίδια η Βίσση. Το «Hotel Ερμού» θα διαφέρει από τα έως τώρα γνωστά night clubs, με μια φιλοσοφία που απέχει παρασάγγας από τα συνηθισμένα, καθώς δεν θα υπάρχει πρώτο πρόγραμμα. Μοναδική πρωταγωνίστρια στη σκηνή θα είναι η Αννα. «Η Αννα Βίσση έχει κέφι και θα τα δώσει όλα, καθώς έχει συμβάλει στον σχεδιασμό του φιλόδοξου εγχειρήματος. Η επιθυμία της ήταν η επανεμφάνισή της στη βραδινή ζωή να εναρμονιστεί με την απλότητα και την αμεσότητα της εποχής», λένε οι γνωρίζοντες και συνεχίζουν: «Γι’ αυτό, άλλωστε, η Αννα έχει στενή συνεργασία με τον Γιάννη Μωράκη και λόγο σε όλα, από το όνομα και τη διακόσμηση μέχρι το στήσιμο των τραπεζιών, το πρόγραμμα της Κυριακής και τα ποτά που θα σερβίρονται. Η Βίσση φέτος θα κάνει τη διαφορά».

Μιλώντας αποκλειστικά στο «thema people», η Αννα Βίσση υπογραμμίζει την αλλαγή του πνεύματος της εποχής: «Χαίρομαι γιατί φέτος θα κάνω το live που χρόνια ονειρεύομαι και θέλω. Μικρότερος χώρος, καλαίσθητος, νωρίς και με νέα τραγούδια που ετοιμάζω εδώ και έναν χρόνο. Στο live ζεις την επαφή, την ενέργεια, την εκτόνωση, το κέφι, το πάθος, τη συγκίνηση και είσαι ελεύθερος. Check in στο "Hotel Ερμού"».

Ως επιπλέον δώρο ή bonus στους φίλους της που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα συνωστιστούν, όπως αναμένεται, στο lounge «Hotel Ερμού», η Βίσση θα ερμηνεύει τα τραγούδια από τον νέο της δίσκο, τον οποίο βέβαια υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας (μουσική Ν. Καρβέλα, στίχοι Ν. Καρβέλα και Γεράσιμου Ευαγγελάτου). Ο τίτλος της νέας δισκογραφικής συνεργασίας του διδύμου που υπήρξε «μηχανή επιτυχιών» δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμος και, όπως λένε, θα είναι έκπληξη.

Το κοκτέιλ, τα πάρτυ και οι drag queens

Η πρεμιέρα του «Hotel Ερμού» έχει οριστεί για το τέλος του Νοεμβρίου, ενώ στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται και διάφορα happening. Οπως το ότι αργά το βράδυ θα προσφέρεται στους φαν της Αννας Βίσση ένα δροσερό κoκτέιλ, εμπνευσμένο από τον τίτλο κάποιου νέου της τραγουδιού. Οπως λέει ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, «υπάρχει έμπνευση και συνεχής δημιουργικότητα σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρξουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που θα ξεχωρίσουν και θα συζητηθούν. Ειδικά μελετημένος φωτισμός, μοναδική ατμόσφαιρα και μια αληθινή μουσική πανδαισία».


«Hotel Eρμού»
Η τραγουδίστρια, πάντως, υπόσχεται ότι εκτός από τις Παρασκευές και τα Σάββατα που θα τραγουδά τις επιτυχίες της θα διοργανώνει επιπλέον και πάρτυ, τα οποία θα ανακοινώνει εγκαίρως στο κοινό. Σε αυτές τις βραδιές «εκτός προγράμματος» θα κυριαρχούν η διάθεση της στιγμής και οι αυθόρμητες εμπνεύσεις - πάντα φυσικά με τη συνοδεία αλκοόλ και του εκάστοτε συγκεκριμένου θεματικού μοτίβου που θα επιλέγεται για κάθε πάρτυ. Ωστόσο, η μέρα των εκπλήξεων στο «Hotel Ερμού», απ’ ό,τι λέγεται, θα είναι η Κυριακή: λίγο πιο νωρίς απ’ ό,τι τις υπόλοιπες βραδιές, γύρω στις 21.30, θα φυσά μυκονιάτικος αέρας στο Θησείο. Κατευθείαν από το Νησί των Ανέμων θα έρχονται οι περίφημες και διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο drag queens του «Jackie O’». Οι DJs θα παίζουν μουσική και οι drag queens θα λικνίζονται και θα χαρίζουν κέφι, προσπαθώντας να παρασύρουν το κοινό στο διονυσιακό κέφι και τον ξέφρενο ρυθμό του. Αυτές θα είναι και οι μόνες βραδιές κατά τις οποίες η Αννα Βίσση δεν θα κυριαρχεί στη σκηνή, καθώς θα παίρνει το μικρόφωνο μόνο για μερικά τραγούδια. Παρεμπιπτόντως, το «Jackie O’» δεν είναι ένα οποιοδήποτε μυκονιάτικο κλαμπ. Ο Τζορτζ Μάικλ έχει φωτογραφηθεί πολλάκις στην είσοδό του, ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ απολαμβάνει πάντα εκεί το drag show, ενώ οι Τιερί Μιγκλέρ και Αλεσάντρο Ντελ’ Ακουα φροντίζουν να κλείνουν τραπέζι πολύ προτού προσγειωθούν στο κυκλαδονήσι. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι το τελευταίο καλοκαίρι της ζωής του ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν βρισκόταν διαρκώς στο «Jackie O’». Και όπως συμβαίνει σε στέκια διασημοτήτων, στο συγκεκριμένο μυκονιάτικο κλαμπ έχουν αφιερώσει πάμπολλες σελίδες έγκριτα έντυπα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι «Νew York Times» και οι βρετανικοί «Sunday Times», αφού από την αρχή της λειτουργίας του και κατά τη διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας του στη μυκονιάτικη νύχτα έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και της διεθνούς σόουμπιζ.

Η Αννα Βίσση και οι ευφάνταστοι ιδιοκτήτες του «Jackie O’» Μιχάλης Σιγκούνας και Κάρστεν Στεχρ συνδέονται με στενή φιλία, κάτι που εξηγεί γιατί η τραγουδίστρια έχει επιλέξει το συγκεκριμένο κλαμπ για κάποιες έκτακτες live εμφανίσεις της στο Νησί των Ανέμων. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι ειδικά η κοινότητα των γκέι λατρεύει την Αννα Βίσση σαν κάτι πολύ πιο σημαντικό και ιδιαίτερο απ’ ό,τι περιγράφει το αιώνιο προσωνύμιό της ως «η απόλυτη Ελληνίδα σταρ».
protothema.gr

cosmopoliti.com 

No comments: